sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kesäkasvoille

Kevättä kohden haluaa hieman keventää meikkiä ja kesällä tuleekin meikkivoidetta  käytettyä lähinnä vaan iltamenoissa ja juhlissa.
Ostin jokunen viikko sitten Garnierin Miracle skin perfector B.B voiteen.Olen testaillut voidetta nyt muutamana päivänä ja olen siihen tosi tyytyväinen. Olen tykännyt kesäisin käyttää kevyesti sävyttäviä päivävoiteita ja uskon että tästä all-in-one voiteesta tulee yksi lempparituotteistani. Voide on kevyttä, hieman sävyttävää ja peittää pieniä epäpuhtautuksia. Voide tekee ihosta hieman huolitellumman näköisen ja sisältää aurinkosuojan. 
Juuri passeli tuote kesäpäiviin!                                          Tuote on itse hankkimani [ikävä kyllä ;) ]  ja kyseessä ei ole maksettu mainos! 

3 kommenttia:

 1. Mua kiinnostaisi tietää, että onko tuolla mitään eroa ns. tavallisiin sävyttäviin päivävoiteisiin? Ootko kokenut jotain hoitavia vaikutuksia tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuote on hieman peittävämpi kuin sävyttävät päivävoiteet joita minulla on ollut. Hoitavia vaikutuksia en ole huomannut, tosin en ole mitenkään säännöllisesti tuota vielä käyttänytkään.

   Poista
  2. Juu, oon ite miettinyt tuota kesäksi, mutta siitä on ollut pitkään se vaaleampi sävy loppu meidän citymarketissa niin en ole päässyt testaamaan.

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails