sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Ripsi rapsaa!

Muistatteko kun 30 päivää sitten kirjoittelin teille aloittaneeni ripsilleni neuLash kuurin. Kolmekymmentä päivää aloituksesta tuli tänään täyteen, joten lienee pienen raportin paikka.
Aloitetaan ensin näillä lähtötilanne kuvilla.
Luomissa näkyy pohjustusvoide rannut, mutta älkää niistä välittäkö. 
 Laitoin tosiaan seerumia joka ilta ripsiin kolmenakymmenenä iltana. Yhtään iltaa ei jäänyt välistä. Tuote on minusta helppo käyttää, eli plussaa siitä. Alaripsiin en ole tuotetta laitattanut.

Ja sitten niihin jälkeen kuviin.Anteeks nämä ei niin esteettiset kuvat, mutta en tarkoituksella laittanut kasvoihin muuta meikkiä jotta tuo nuo ripset erottuisivat mahdollisimman hyvin noista kuvista.
Täytyy sanoa, että odotukset tuotteeseen oli kovat, mutta en ihan päässyt toivottuun tulokseen. Tosin minulla ei ripset olleet ihan parhaassa kunnossa kun aloitin kuurin, joten ehkä  kun ne  toipuvat kunnolla viime talvesta niin voin päästä seerumilla vielä parempaan tulokseen.

Ehkä tuossa alakuvassa pienen muutoken huomaan. Tosin käytin eri ripsiväriäkin, eli silläkin voi olla pieni merkitys. Jatkan pakkauksen ohjeen mukaisesti tuotteen käyttöä nyt tästä eteenpäin joka toinen ilta ja jatkan näin nyt toiset kolkyt päivää.  Lisäksi aloitin Priorin kuurin pari viikkoa sitten. 
Palataan siis taas noin kuuden päästä tähän ripsiasiaan =)


4 kommenttia:

 1. Sullahan oli upeat ripset jo ennen kuuria! Ovat nakojaan entisestaan tuuheutuneet ja kasvaneet pituutta. Ostin Jenkeista samantapaista seerumia ripsille mutta sain jonkun allergisen reaktion - silmat olivat turvoksissa 3 paivaa ja iho ymparilla punainen ja kirveleva. Harmi!

  Jos sulla suinkin on aikaa, voisitko vilkaista mun blogiani ja kommentoida mita mielta olet tosta mun uudesta varista - onko liian raju?

  Iloista vapunodotusta!
  Tibs
  http;//shoptravelfood.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulin joltain muultakin, että oli saanut jonkun sortin allergisen reaktion noista seerumeista. Eli jos on kovin herkkä silmäinen en suosittele kyllä kokeilemaan.

   Poista
 2. Minä huomaa ainakaan mitään eroa noissa ennen ja jälkeen kuvasarjoissa. Kuten itsekin kirjoitit, pientä eroa on tuossa ihan viimeisessä kuvassa. Mutta sinulla on ihanan pitkät ripset jo valmiiksi. Ilmeisesti ei kuitenkaan tullut mitään allergisia oireita? Jos kuuri jatkuu, niin ota kuvat sitten seuraavan 30 päivän päästä. Itsekin olen katsellut noita seerumeita ja harkinnut ostamista, minulla on tällä hetkellä varsinainen atopiaongelma, joten ehkä syytä odottaa allergiakauden ylitse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pientä kutinaa tuntui luomissa parina ekana käyttöpäivänä, mutta sitten se meni ohi. Kannattaa varmaan miettiä tarkkaan tuhlaako rahansa noihin seerumeihin jos on kovin herkkä ne on kuitenkin aika hintavia.Olisi harmillista jos ei sitten pystyisikään käyttämään.

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails