tiistai 12. kesäkuuta 2012

White & nude part 2

Viime viikolta on jäänyt jokunen asukuva jälleen koneen varastoon, joten tässä niistä yhden päivän asua.  Jälleen valkoista & nudea  päällä. Samainen paita on nähty aikaisemmin päälläni täällä.



Korut H&M, paita huuto.netistä, farkut KappAhl, kengät Zara

Olen tainnut tosiaankin tykästyä noihin valkoisiin farkkuihin. Vähän  harmitti, että ostin tuollaiset caprimalliset, siispä päätin että myös täyspitkillä lahkeilla on valkoiset farkut saatava. Tilasin sitten nämä, jotka on samat farkut kuin ne minun ikivihreät ;)  Valkoinen väri on sen verran arka, että maksimissaan kahtena päivänä voi  housuja käyttää kunnes ne pitää taas laittaa pesuun. Eli aivan perusteltua omistaa kahdet valkoiset pöksyt ;) 
Samassa paketissa on tulossa myös pinkit farkut 






4 kommenttia:

  1. Rakastan tätä väriyhdistelmää <3

    VastaaPoista
  2. Onpas kivannäköinen asu ja ihastuttavat korut- kaunis kokonaisuus :)! Haaveilen valkoisista capreista,ne olisivat niin kivat...

    LÖysin blogisi toisen blogin kautta ja blogisi vaikuttaa niin kiinnostavalta ja mukavalta, että klikkauduin lukijaksesi :)- kuulumisiin! Ja lämpimästi tervetuloa minun blogiini, Villa Hummelholm, myös :).

    Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit blogiini, mieltä lämmittää aina kovasti saada uusia lukijoita =) Toivottavasti viihdyt matkassani! Tulen kurkistelemaan blogiisi <3

      Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails