lauantai 5. heinäkuuta 2014

Hotell Isabella

 Terkut Alanysta vielä tänne blogin puolekkin! Lämmintä siellä tosiaankin piisasi ja päivisin lämpötila lähenteli joka päivä 40 astetta. Öisinkin oli liki 30 astetta lämmintä. Onneksi hotellissamme oli  lisämaksusta saatavilla ilmastointi sillä muuten ei nukkumisesta olisi tuskin tullut mitään. Oikein mukava reissu takana ja täytyy kyllä sanoa, että on Alanya hieman muuttunut siitä millainen se oli edellisen kerran kun siellä kävin 17-vuotta sitten. Ja positiiviseen suuntaan tietenkin :)  Ajattelin ihan ensin tehdä teille pienen postauksen hotellistamme, sillä olen huomannut että monet ovat eksyneet blogiini juurikin etsiessään tietoa lomakohteista ja hotelleista. Itse tykkään ainakin lukea yksityisten ihmisten arvioita juurikin hotelleista kun olemme varaamassa lomaa jonnekkin.  Me ollaan suosittu usein edullisia hotelleja ja sellainen oli tämä Huoneistohotelli Isabellakin, joka sijaitsi n.1,5 kilometrin päässä keskustasta. Lähimpään rantaa oli matkaa n. 1 km.Viivyimme hotellissa viikon ja meillä oli kaksio jossa asustelimme. Huoneet olivat ihan siistit ja asunnonpohja oli minusta ihan järkevä. Sekä lapsille että meille aikuiselle oli  omat makkarit, sekä vielä pieni yhteinen tila, jossa oli ruokailuryhmä ja pieni keittiökoppero.
Hotellin pihapiirissä asusteli suloinen kissanpentu sekä koiranpentu ja pari pupua. 


Hotellin aulaa ja minun sydänkäpyset <3 p="">Hotelli sijaitsee keskellä paikallisasutusta. Lähellä oli toki muitakin hotelleja. Parvekkeeltamme oli tälläiset näkymät. Lähellä oli hyvin pieniä ruokakauppoja ja ravintoloita.


Uima-allas alue ei ollut kovin suuren suuri ja allas meni kiinni jo klo 18.30. 
Emme juurikaan viettäneet aikaa hotellialueella. Yhden kerran kävimme syömässä allasbaarissa ja ruoka oli oikein maistuvaa.

 Yhtenä iltana hotellissa oli turkkilainen ilta ja siihen osallistuimme. Osallistumismaksu oli 10 euroa per nuppi. Noutopöydässä oli paljon tuoreita kasviksia tarjolla ja tykkäsimme tuosta tarjolla olevasta ruuasta. Juomat piti maksaa erikseen. Jälkkäriksi oli hedelmiä.

Esiintyipä illassa "lihakkaampi mahatanssija" niin kuin hotellin pojat asian ilmaisivat sekä kansantanssiryhmäAllasbaarissa oli usein iltaisin aika äänekästä iltaohjelmaa, joka kuului huoneisiin aika kovasti. Meitä tuo ohjelma ei kuitenkaan haitannut sillä olimme iltaisin tosi väsyneitä ja uni tuli nopeasti silmään. Meidän huone oli tosin kyllä toiseen suuntaankin, eli meidän huoneeseen nuo äänet eivät varmaankaan kuuluneet yhtä kovaa kuin alempien kerroksien huoneisiin ja noihin joidenka ikkunat olivat altaalle päin.

Ihan ok hotelli kaikenkaikkiaan tämä Isabella.
1 kommentti:

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails