sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kesäkuun kesäiset loppuneet

Jaahas, se olisi jälleen uusi kuukausi ja olisi aika taas esitellä viime kuun aikana loppuneet tuotteet.


Hiusjutuista loppuivat jälleen Schwarzkopfin hiuspuuteri ja TRESemmé kuivashampoo, joka oli loistava pika-apu eteenkin etelänmatkalla kun päänahka hikoili tavallista enemmän.  Suihkaus tuota ja harjaus ja taas mentiin :). Tigin Bed Head hoitoaine tuli myös käytettyä. Tämä oli ehkä ensimmäinen Bed Head tuote, josta en oikein tykännyt. Tuotetta piti laittaa hiuksiin tosi paljon. Saman sarjan shampoo on minulla vielä käytössä ja siitäkään en oikein pidä kun sitä ei meinaa saada vaahtoutumaan millään.


Apteekista ostettua XyliDerm geeliä suosittelen kuivaihoiselle ja esim. sädehoidon polttamalle iholle. Ei sisällä hajusteita, eikä väriaineita. Levittyy todella nopeasti.  Doven Summer Glow tuote on ihan loistava! Yksi suosikkituotteistani kautta aikojen. Kosteusvoide antaa asteittain kevyen päivetyksen iholle.  Ei jää rumille raidoille ja lopputulos on tosi luonnollinen. 
Lumenen Beauty Base valovoide oli myös oikein näppärätuote. 
Matkaa ennen ja sen aikana popsimme Gefilus maitohappabakteereita. Nämä omenanmakuiset pureskelutabletit maistuivat lapsillekkin. Mustaherkan makuiset  tabletit taas eivät olleet niinkään mieleisen makuisia.


Reissussa tuli käytettyä myös loppuun pari purkkia aurinkovoidetta, Hawaiian Tropic öljy ja L'orealin Sublime Sun voide, joka oli muuten tosi kiva tuote, mutta tahrasi vaatteet ja biksujen valkoiset osat  joutuessaan kosketuksiin tekstiilin kanssa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails