perjantai 28. elokuuta 2015

Mä tein sen!

Viime viikonloppuna pyörähdin parin sydänystävän kanssa Tallinnassa ja kylläpä meillä olikin hauska reissu! Paljon naurua, aurinkoa ja yhdessä oloa. Noiden tyttöjen kanssa ei kyllä tylsää hetkeä pääse syntymään. Tanssittiin yli neljä tuntia putkeen korkkarit jalassa ja pikkasen huusi jalat hoosiannaa sen session jälkeen!Meillä oli muutama tunti aikaa käydä maissa ostoksilla ja sen ajan käytinkin suht tehokkaasti. Mukaan tarttui kaksi mekkoa ja yhdet urheilupöksyt. Ja tiedättekö mä tein sen, nimittäin kävin tax-freessä enkä ostanut yhden yhtä hajuvettä! Hyvä minä! Victoria's Secret hyllyä en tosin osannut tälläkään kertaa ohittaa ilman että johonkin houkutukseen lankesin. Ostin sitten kuorivan suihkusaippuan. Tämän tuoksu oli ihan vastustamaton  .


Taxfreestä lähti mukaan myös tämä ihanan tyttömäisen näköinen ja kuuloinen likööri. Vielä en ole maistanut, mutta tuskin vadelma-jogurtti sekoitus voi hassumpaa olla :)Kun näin New Yorkerissa tämän Feminine attitude raitamekon tiesin heti että se on minun juttu :)


River Island liikkeessä olisi ollut vaikka mitä ihania syksyn uutuuksia, mutta maltoin mieleni ja ostin vain tämän yhden neulemekon. Mekko on aika muotoja korostava, mutta so what ;)
 


Siitä Virukeskuksen alakerrasta olevasta isosta urheilukaupasta löysin kivat mustat Niken urheiluhousut, joissa on takana mesh-kangasta. Tämäntyylisiä housuja olikin kaipaillut ja kun ne vielä löytyivät alerekistä olivat ne oikein kiva löytö.
Nyt ei muuta kuin pöksyt kovalle käytölle, niin näyttää tuo neulemekkokin paremmalta päällä ;)

Mukavaa viikonloppua toivotellen,                                                                       Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails