tiistai 18. elokuuta 2015

Viime aikaisia puuhasteluja

Heips ja mukavaa tiistaita! 

Huomenna ollaan jo taas keskellä viikkoa menossa :) Loppuviikoksi onkin mukavaa ohjelmaa tiedossa, joten kolme päivää menee töissä vaikka päällänsä seisoen.  Eipä sillä minulla on ihan mukava työ eikä työviikosta selvitäkseen tarvitse kummoisia sirkustemppuja tehdä :) 
Loppuviikon suunnitelmissa olisi kampaajakäynti ja tyttöjen reissu Tallinnaan. 
Maltan tuskin odottaa ♥ 

Ennen viikonlopun rientoja kuitenkin muutaman puhelimen kuvan muodossa mitä on tullut puuhasteltua viime aikoina.

                                       Instagramia päivittelen @hhannanau nimimerkilläKynsiä lakkailen noin kerran viikossa ja usein haen inspiraatiota lakkausten toteuttamiseen Pinterestistä.

 Sain vihdoinkin hommattua "Le sac en papier"  paperipussin. Pussi hakee vielä hieman paikkaansa, mutta tällä hetkellä se kätkee sisäänsä muutamat käsipainot ja nilkkapainot.

               

                                 Viime viikonloppuna grilliin eksyi mm. kesäkurpitsaa Halloumijuustolla.            Aurinkolaseille on vihdoinkin ollut käyttöä tänä kesänä. Harmi vaan, että lomat on jo taputeltu. Cittarin Ben&Jerry's tarjous piti tietenkin hyödyntää. Onneksi vasta yksi kuvan purkeista on tuhottu ;)                  Viime sunnuntaina tein itselleni herkkuaamiaiseksi proteiini pannukakkuja. Nams!                       Koska aurinko on hellinyt on myös sandaaleille ollut käyttöä viime aikoina.                Maanantai aamuna kyselin arvaatteko mitkä kaksi ovat lempivärejäni tämän kuvan perusteella.Eilen sain elämäni ensimmäiset Freddyhousut. Olin odottanut näitä kuin kuuta nousevaa, mutta ikävä kyllä olin aika pettynyt näihin. En pidä siitä että housut ovat liian ohutta kangasta ainakaan kun on kyse kapeista housuista. Näistä tuli ihan liikaa legginsit mieleen, eikä ne minusta ole aikuisen naisen housut.Sunnuntaina tein pepputreenin nilkkapainoilla. Huomasin, että pitäisi hommata isommat painot :)

Salilla olen käynyt kaksi kertaa viikossa. Tavoitteena olisi nostaa käyntejä kolmeen kertaan viikossa koska tällä määrällä ei juuri tuloksia taida syntyä...


                                                                      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails