torstai 6. elokuuta 2015

Torstain suosikit ♥Olen taas tehnyt muutamia pikkuisia nettishoppailuja. Mutta ihan vaan pikkujuttuja ;)Vaikka meikkisiveltimet tuleekin pyykättyä aina silloin tällöin niin kaipaavat ne kuitenkin välillä uusimistakin. Ebaystä löysin tämän 12-osaisen Naked3 meikkisivellin pakkauksen. En ole vielä ennättänyt siveltimiä testailemaan, mutta uskon että nämä välttävät tälläisen välttävän meikkaajan käytössä ;)

Sivellinpakkaukset löydät eBaystä täältä.


Olen ollut koukussa kultaisiin tatuointeihin sen jälkeen, kun sain niitä testattavakseni Shinetattoolta. Ebaysta löytyy näitä tosi paljon erilaisia arkeja. Tämän arkin halusin koska siinä oli tuo unisieppari ja höyhen. I like it ♥  .
Kyseinen arkki löytyy täältä
Juurikasvun peittämiseen löysin tämän w7 Cover Up tyviväripuuterin. Äärimmäisen näppärä tuote peittämään harmaat sekä tyvikasvun. Tuotetta laitetaan hiusten tyveen tuolla pikkusiveltimellä, jossa on kaksi erikokoista päätä. Tuote ei varise ja kestää hyvin hiuksissa. Ihan kesän lempparilöytö kulmakarvavärin kaveriksi.

Tyvivärin löydät täältä.Myös ylimmäisen kuvan Eiffel torni on eBaystä. Päätin, että Pariisi saa tulla minun luokse, koska minä en tänäkään kesänä päässyt Pariisiin :) 

Eiffel löytyy täältä.


Mukavaa viikonloppua jo tässä vaiheessa toivotellen, 


4 kommenttia:

 1. Hyviä vinkkejä!! Luulen, että käyn tilaamassa meikkisivellinsetin ja tatskoja. Ja tuskinpa laatu on huonompi kuin h&m vastaavissa . Niiden meikkisiveltimellä on toimineet mulla hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos koit vinkit hyödylliseksi :) Minäkin käytän yleensä aika edullisia siveltimiä.

   Poista
 2. Miten en ole edes hoksannut katsoa tatskavalikoimia ebaystä? Tosi kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja noin eurolla saa arkin joskus jopa hieman alle, kun kaupassa maksavat kuusinkertaisen hinnan :) Ebay on kyllä sellainen viidakko, että siellä voi tehdä joka kerta uusia löytöjä, ja kannattaa tosiaankin vertailla hintoja. Samoja tavaroita kun on usealla myyjällä myytävänä.

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails