sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Nike Air Max



Terkut Tallinnasta! Käytiin siellä koko perheen kera pyörähtämässä muutaman päivän minilomalla. Yövyimme kivassa apartments hotellissa vanhassa kaupungissa. Teen hotellista vielä erillisen postauksen erikseen kunhan ennätän kahlaamaan nuo kameran kuvat lävitse. Tallinnassa oli sopivasti alennusmyynnit kaupoissa ja takaisinpäin tulimmekin matkalaukut tavaraa pursuten.



Tennarit ja lenkkarit ovat olleet jo pidemmän aikaa muotia ja niitä on näkynyt katukuvissa yhdistettynä jos jonkinmoisiin asuihin.Tykkään tästä muodista erityisesti sillä mikä sen mukavampi kuin kävellä tepsutella miellyttävillä kengillä. Aikaisemmin minulla oli jalat aina ihan hankaumia ja rakkuloita täynnä eteenkin kesäaikaan kun reissussa käveli pidempiä matkoja. Vaan eipä ole ollut sitä ongelmaa viime aikoina kun on lähtenyt reissuun tennareissa! Tallinnassa kartutinkin vielä lenkkarivalikoimaani näillä räväköillä Nike Air Maxeilla. Oli kuulkaas rakkautta heti ensi silmäyksellä! Omaa kokoani ei valitettavasti ollut enää saatavilla mutta otin näistä yhtä numeroa tavallista isomman koon eikä kengät käytössä ole tuntuneet yhtään liian isoilta. Tosin ehkä puoli numeroa tavallista suurempi kokokin olisi riittänyt ;)


Muista ostoksista tulossa kuvia myöhemmin ainakin Instan puolelle jos en sitten ihan blogipostausta niistä saa aikaiseksi.



2 kommenttia:

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails