keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Musta-valkoraitaisen tapetin lumoissa

Minulle on iskenyt jostain aivan hillitön hinku saada  musta-valkoraidallista tapettia!  Kuopuksemme on jo jonkin aikaa toivonut uudistusta huoneeseensa.   Nyt remppa on  meistä aikuisistakin ajankohtainen ja vauva-ajan boordit tulevat saamaan kyytia! Remppa onkin  tarkoitus aloitella tässä lähipäivinä. Nyt siis olisi mahdollisuus saada raitatapettia seinälle!


Ajattelin, että yhdelle seinälle laitettaisiin raitatapettia ja muut seinät maalattaisiin ihan vaan valkoisiksi.
Alunperin olin ajatellut että haluaisin poikkiraitaista tapettia, mutta pienen etsinnän jälkeen ainakaan sopivaa tapettia ei ole tullut vastaan.  Toki raidat voisi toteuttaa maalillakin, mutta jotenkin en oikein maalaushommasta innostu.


Tykästyin näihin kuviin kovasti vaikka tunnelma ei ihan pojan huoneeseen olekkaan sopiva.


Uusi päiväpeitto ja verhot on jo  huoneeseen tilattuna vaikka itse remonttia ei ole vielä aloitettukkaan. Ai, minäkö muka innoissaan ;)


(Kaikki kuvat lainattu googlen kuvahausta)

Katsotaan jos saisín jokusen kuvan pojan huoneen nykyisistä seinistä teille näytille myöhemmin.

Niin ja hyviä tapettivinkkejä ja muitakin ideoita huoneen muutosta koskien otetaan mielellään vastaan =)5 kommenttia:

 1. The photo with the bed is stunning. I love the fucshia as the accent colour. Beautiful!

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä toi eka tapetti on tosi ihana, mutta en sitten tiedä kyllästyiskö semmoseen jos omassa talossa/kämpässä olis sellanen. Tai alkaisko ärsyttää. Kuitenkin tuossa se näyttää aivan ihanalta ja olis kiva saada just tommonen samanlainen hylly kuin kuvassakin on.

  VastaaPoista
 3. Haa, mäkin olen miettinyt samaa raitatapsua. Mutta vain meidän vanhempien makkariin. Tapsua ei ole ostettu vielä, kun mietin onko se sittenkin liian laimea??? Äh vaikeita päätöksiä.

  VastaaPoista
 4. Tässä ainakin yksi vaakaraitatapetti

  http://www.rumbo.fi/pics/tuotekuvat/114933_iso.jpg

  VastaaPoista
 5. Hei, Löysin tänne blogiisi kun etsin tapetti-ideoita. Ehkä tämä vinkki tulee myöhässä, mutta meillä tapetoitiin lastenhuoneeseen pystyraitatapetti vaakaan ja näin saatiin vaakaraita :) Kyllä siinä tapetoijalla pari kertaa meinasi mennä hermo mutta kun tapetoitavaa oli vain yksi seinä niin homma ei ollut ylivoimainen :)

  Selma

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails