torstai 30. kesäkuuta 2011

Rantsuelämää

Viime päivät ollaan lasten kanssa vietetty aika lailla ulkoillen. Oman terassin lisäksi ollaan vietetty paljon aikaa myös kotimme lähi rannassa, jonne meiltä on matkaa n. 300 metriä. Vaikka kotimme ei ihan unelmataloani vastaakaan, niin kyllähän talomme sijainti vaan on ainakin näin kesäisin aika mainio! Kenellä muulla on hiekkarantsu saman matkan päässä?


Tarvitaan pikaisesti pedikyyri ja uusi picnicviltti...

Uinnin ja auringonoton välillä on hyvä pitää aina pieni evästauko. Tällä kertaa näin kaunis kattaus ;)
Kassiin vielä kirja ja pari lehteä, niin mammakin viihtyy. Lukemista pystyy välillä ainakin toisella silmällä lukemaan  sillä välin kun pikkuväki leikkii hietikolla. Mä olen  ehkä jotenkin ihan ylisuojelevainen tuon veden suhteen, mutta tuntuu että koko ajan pitää laskea näkyykö kaikki kolme päätä vedenpinnan yläpuolella.


Luulen, että huomenna jatketaan samalla hyvällä kaavalla, jos sää vaan sallii =) Sateella sitten siivotaan ja puuhastellaan sisähommia, eiks niin ;)1 kommentti:

  1. Meidän vanha koti oli aivan rannassa ja uimapaikkakin vain kivenheiton päässä. Erityisesti näillä keleillä meinaa tulla sinne ikävä. Ihana, että teillä on niin hienolla paikalla koti.

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails