perjantai 30. maaliskuuta 2012

Pidemmät ripset 30 päivässä

Olen jo pitkään ihastellut kauniita räpsyripsiä muilla ja  haaveillut ripsenpidennyksistä itsellenikin. Olen kuitenkin laskeskellut pidennysten tulevan aika kalliiksi, joten en yksinkertaisesti olen raaskinut käydä niitä laitattamassa.  Lisäksi olisin melkein varma, että jäisin niihin koukkuun ja en enää sen jälkeen osaisi olla ilman pidennyksiä. Päätin sitten kokeilla toista konstia saadakseni kauniimmat ripset.


Tilasin Kauneushoitola Bellissimasta neuLash silmäripsiä vahvistavaa seerumia. 
Tuotteen lupaillaan pidentävän, tuuheuttavan ja vahvistavan ripsiä jo neljän käyttöviikon jälkeen.neuLashia levitetään silmäripsien juureen pienen siveltimen avulla. Ensimmäisen kuukauden ajan tuotetta neuvotaan käyttämään joka ilta ja sen jälkeen riittää kun tuotetta käyttää joka toinen ilta. 


Eilen illalla laitoin ekaa kertaa tuota seerumia ripsiin. Palailen siis 30 päivän päästä raportoimaan teille millaiset räpsyttimet olen seerumilla saanut aikaan ;)12 kommenttia:

 1. Olen kuullut ihmisten saaneen ihan hyviä tuloksia noista seerumeista. Toivottavasti sinkin saat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin! Olis nastaa saada rahoille vastinetta =)

   Poista
 2. Oikein kivaa perjantaita ja odottelen kuukauden kokemustasi:) Meillä on myynnissä yhden toisen merkin vastaavaa ja olen myös kuullut positiivisia palautteita...ota nyt kuva ja sitten 30 päivän käytön jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin arvoin et ostanko tätä vai Revitaliftiä, mutta hinta ratkaisi asian ;)

   Poista
 3. Olen utelias kuulemaan, kuinka aine toimii. Muista ottaa meille ennen ja jälkeen kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän napsia jonkunlaisia kuvia. Huomasin kyllä ettei oman silmän kuvaaminen olekkaan ihan helppoa ;)

   Poista
 4. Mäkin olin jo tuota tilaamassa mutta satuin lukemaan ainesosista mitä tuossa on joten jätin suosiolla tilaamatta.. En usko että pitkät ripset on kaiken sen arvoista, mitä tuosta aineesta voi seurata. Mutta mielenkiinnolla kyllä tuloksista kuulen, uskon että on hyvä aine pitkien ripsien saamiseen.

  Sisukko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin luin tuota pakkausselostetta, mutta en osannut pelätä mitään noista aineista... Nyt alkoikin kiinnostaa mitkä ainesosat sinua huolestuttaa ja mitä niistä voi seurata?

   Poista
 5. Tämä lähinnä: http://en.wikipedia.org/wiki/Bimatoprost

  Sisukko

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoista! Itsekin olen juuri miettinyt, että tällainen voisi olla hyvä vaihtoehto ripsienpidennyksille.

  VastaaPoista
 7. Neulashin ei pitäisi sisältää bimatoprostia!! Näin luki esitteissä. Itse käytin neulashia puolisen vuotta ja ripset todellakin kasvoivat. Mutta: allergisoiduin aineelle ja en voi enää käyttää. Ripset ovat lyhyemmät kuin alkujaan... kivasti tipahtelivat käytön lopettamisen jälkeen :(

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails