torstai 10. huhtikuuta 2014

Alaston fiilis

Olen päättänyt nyt luopua hetkellisesti ripsienpidennyksistä. Olen tykännyt ripsistä ihan älyttömästi ja nyt hieman jännittää miten selviän ilman niitä.  Pidennykset ovat olleet minulla ilman taukoja 2 vuotta ja 8 kuukautta. Ei niitä lienee suositeltavaa pitää noin kauan putkeen... Enkä edes uskalla miettiä paljonko niihin on uponnut rahaa... Vaikkakin täällä meillä huollot ovat ilmeisesti huomattavasti  edullisempia kuin isommissa kaupungeissa. Pidennyksistä on hyvä pitää välillä taukoa, jotta omat ripset saavat levätä ja vahvistua. Olen huomannut, että viime aikoina ripset eivät ole pysyneet yhtä kauan kauniina vaan huoltovälit ovat hieman lyhentyneet. Ajattelin, että tauko olisi hyvä pitää tässä vaiheessa, vaikka suunnittelenkin jo ottavani kesäksi uudet pidennykset. Tässä ennättää siis pitämään muutaman kuukauden tauon. Sanotaan, että omien ripsien ei pitäisi kärsiä pidennyksistä jos ripset on laittanut ammattitaitoinen laittaja, mutta kyllä minä ainakin hieman pelkään miltä ovat ripset näyttävät pidennysten jälkeen.  Vaikkei ne varsinaisesti olisivatkaan kärsineet, niin kyllähän ne aika nöpöiltä varmasti noiden pidennysten jälkeen tuntuvat. Ja väkisten omiakin ripsiä on irronnut ja katkeillut  pidennysten mukana.


Minulla on vielä jokunen hassu pidennys jäljellä ja nyt ajattelin aloittaa omien ripsien vahventamisen. Ostin Talika Lipocils hoitogeeliä, jonka luvataan kasvattavan, tuuheuttavan ja taivuttavan ripsiä. Myös ripsien värin luvantaan syvenevän.Geeliä laitetaan aamuisin harjalla ripsiin ennen meikkaamista ja illalla geeliä leviteään harjalla tai levittimellä ripsen tyveen. 


Ennen ripsienpidennyksen ottamista käytin Neulash ripsiseerumia, mutta kyllästyin aika pian tulosten odotteluun ja kävin sitten ottamassa pidennykset. Silloin pelkäsin jääväni koukkuun pidennyksiin ja niihän siinä sitten kävikin ;)
Päädyin nyt testaamaan tuota Talikaa edullisemman hinnan vuoksi.Pidennysten kanssa ei ole voinnut käyttää mitään öljyä sisältäviä meikkejä ja erilaisten kasvovoiteiden käytön kanssakin olen yrittänyt olla erityisen varoinen. Nyt tällä ripsitauolla aioin siis hölvätä kasvoihin kaiken maailman tökötit jota kaapista löytyy kun ei tarvitse varoa ripsiä.                       Pitäisi yli kahden vuoden tauon jälkeen siis lähteä ripsiväri ostoksillekkin. 

Suositelkaahan jotain hyvää ripsaria. Sellaista mahdollisimman pidentävää ja tuuheuttavaa. Myös vinkkejä omien ripsien kasvattamiseen otetaan vastaan mielellään :)

                                  


2 kommenttia:

 1. Mulle tuli mieleen tämä: http://www.seathatsparkles.com/2013/02/oliivioljylla-pidemmat-ripset.html
  En ole itekään tuota muistanut, pitäisikin kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkkivinkistä! Menee ehdottomasti kokeiluun ♡

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails