sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Camouflage jacket - how to wear it

Kävin tässä eräänä päivänä taas pitkästä aikaan huuto.netissä katsastamassa mitä kivaa siellä olisi tarjolla. Ja niinhän siinä sitten kävi, että huusin itselleni takin. 
Takissa on maastokuosia, nahkahihat ja olkapäillä niittejä. Jonkun mielestä varmaan hieman liikaa kaikkea, mutta minä jotenkin tykkäsin.Surffailin  Pinterestissä hieman hakemassa asu inspiraatiota miten takkia voisi yhdistellä ja löysinkin muutamia ihan toteuttamiskelpoisia ideoita.

camo jacket

"The Camo Jacket" by queenranya ❤ liked on Polyvore

Khaki Military Jacket with PU Leather Sleeves


Camo Jacket with leather sleeves over black & white striped shirt (so much detail)


camouflage jacket

                                                              (Pics from Pinterest)  Minusta tuo raita näyttää yllätävän hyvältä yhdistettynä maastokuosiin. Myös pitsimekkoon yhdistämistä täytynee testata :)  Maastokuosi taitaa jakaa mielipiteitä aika tavalla; toiset tykkää ja toiset inhoavat.

Mitäs sinä tykkäsit noista yhdistelmistä? Löysitkö asuista oman suosikkisi?  Vai onko maastokuosi ihan ehdotonta "No, no" osastoa?


                              
                                

4 kommenttia:

 1. Mä olen aina inhonnut maastokuviota! Vaikee valita kumpaa inhoan enemmän, maastokuviota vai eiläinkuoseja! ;)

  Kiitos kaffittelukutsusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rehellisestä mielipiteestäsi! Aika hassua, että minä tykkään maastokuosista vaikka en voi ymmärtää esim. metsästystä ollenkaan :)

   Poista
 2. Minä taas tykkään maastokuosista muilla, mutta itse en sitä osaa käyttää ollenkaan;) Nahkahihat ja niitit ovat plussaa tuossa sinun takissasi - ja sen pitsimekkoversion kyllä mielelläni näkisin!

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails