lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kosmetiikka koukussaOlen tässä kuussa pitänyt hieman kirjaa rahankulutuksestani. Olenhan minä tiennyt, että aika paljon rahaa uppoaa meikkeihin ja kosmetiikkaan yleensäkin, mutta en oikeasti olisi osannut arvata, että summa on noinkin iso! Eikä kuu ole vielä edes ihan lopussa... Taitaa olla naapurin rouvankin ostoksetkin laskettuna tuohon ;) Tässä on siis sellainen rahareikä, johonka minun olisi hyvä kiinnittää hieman tarkempaa huomiota!  En välttämättä aina osta mitenkään kalliita merkkituotteita, mutta huomaan hamstraavani tuotteita, kuten suihkusaippuoita ja vartalovoiteita vaikka entisiäkin avaamattomia purkkeja on kaapeissa.  Kemppareiden ostelusta on tullut sellainen huono tapa, josta aioin nyt pyrkiä eroon.


Sorruin jälleen tilaamaan Victoria's Secret tuotteita. Tilasin Midnight dare body lotionin ja suihkusaippuan.
Entisiäkin VS vartalovoiteita on kolme lähes korkkaamatonta purkkia. Suihkusaippuaa sentäs ei ollut ennestään kuin yksi ja sitä olenkin käyttänyt jo jonkun verran. Tosin Tukholmasta ostamani Sephoran suihkusaippuatkin on vielä kokonaan koskemattomia.Tässä kuussa on tullut ostettua noiden VS tuotteiden lisäksi Lumenen kasvovettä ja eyeliner, Opin kynsilakka, kynsilakanpoistoainetta, Talika, Kanebon ripsien pohjustusainetta ja ripsari.  Kyllä siinä on kuulkaa euro poikineen hävinnyt tililtä. Vielä on pakko tässä kuussa ainakin sijoittaa päällyslakkaan,  sillä entisessä jo pohja häämöttää.  Vannon kautta kiven ja kannon, että ensi kuussa yritän sitten vähentää tuntuvasti kempparimenoja. Eihän siinä ole mitään mieltä hamstrata kemppareita nurkkat täyteen. Sitä paitsi rajansahan on niiden säilyvyydelläkin.


Lähdenkin tästä nyt saunaa ja pesen itseni tuolla ihanalla mehukkaan vadelman ja raikkaan santelipuun tuoksuisella Midnight Dare suihkusaippualla ja tuoksua tehostamaan levitän saunan jälkeen vielä saman sarjan body lotionia. Vaikka nuo purkit ovatkin kauniita niin enemmän nämä kuitenkin tuovat iloa kun niitä käyttää pelkän purkkien ihailun sijaan. Eli käyttöön vaan :)Herkullista lauantai-iltaa toivotellen,


                                                                         

4 kommenttia:

  1. Samoja ajatuksia täälläkin, tulee hamstrattua niin paljon ettei ehdi käyttää, ja on alkanut pelottaa et ihanuudet pilaantuu ennen kuin niitä ehtii/raaskii käyttää. Siispä enemmän tarpeeseen ostamista ja purkit käyttöön vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nyt oikein teho lotraus menossa ;) Turha noita on nyt yrittää pihistellä koska uusia saa kaupasta ja uusia taas ei voi ostaa jos entisetkin on käyttämättä :)

      Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails