perjantai 11. huhtikuuta 2014

Ihan pähkinöinä!Jippii! Se olisi viikon paras päivä eli perjantai! Kumma kyllä myös perjantai väsymys on täällä vaikka en ole yli kahteen viikkoon käynyt töissäkään. Joku psykologinen juttu siis varmaan tuo että perjantaina väsyttää ;) Pienet prinsessa päikkärit piristivät kuitenkin kivasti ja nyt täällä valmistaudutaan viikonlopun viettoon koko perheen voimin  .
Illan ohjelmassa olisi ainakin Voice of Finland ja pientä herkuttelua. Herkut tarjoilee tällä kertaa Cloetta. He lähettivät minulle ihan yllärinä aikaisemmin viikolla Nutisal pähkinäsekoituksia.
Sekoitukset ovat tulleet kauppoihin myyntiin helmikuussa ja niitä on saatavana niin makeita kuin suolaisiakin. Sekoitukset on valmistettu kuivapaahtomenetelmällä,  jossa pähkinät paahdetaan avotulella ilman öljyä, joten pähkinät ovat herkullisen makuisia ja todella rapeita.Ravitsemussuositusten mukaisesti pähkinöitä suositellaan syötävän noin 30 g päivässä. Voin kertoa että nyt kun nuo herkut on levitelty tuohon pöydälle niin määrä ei saata jäädä tuohon 30 grammaan ;) Vaikka pähkinöissä onkin paljon kaloreita sisältävät ne hyvälaatuisia rasvoja, mineraaleja, vitamiineja ja antioksidantteja. Pähkinät ovatkin luonnon omia tehopakkauksia. Kaikkein paras olisi jos pähkinät syötäisiin ilman mitään käsittelyä. 


Osaan noista pähkinäsekoituksista on lisätty kevyesti suolaa ja osa on ihan suolattomia. 
Paketissa tuli yhteensä 7 pussia erilaisia sekoituksia; Sporty mix, Crunchy mix, Almond mix, Tropical mix...


...Festival mix, Natural mix ja  Enjoy mix.


Mutta nyt nauttimaan noista herkuista! 

Ihanaa perjantai-iltaa Sinulle! Kiva kun piipahdit :)
* Postaus toteutettu yhteistyössä Cloettan  kanssa*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails