keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Let's do zipper nails!

                          


                            Huomenta!

Instagramin puolelle on tullut muutamia pyyntöjä, että tekisin tänne blogin puolelle nail tutorial postauksia lisää. Muutamia olenkin jo aikaisemmin tehtynyt ja aikaisempia postauksia löytyy tuolta nail tutorial tunnisteen alta. Aikaisemmat postaukseni taitavat olla lähinnä leimasimilla tehtyjä kynsiä, joten ajattelin nyt näyttää teille miten siirtokuvia käytetään. Korostan  etten ole mikään kovinkaan taitava näissä kynsihommissa ja teen lakkauksia pelkästään omiin luomu kynsiini. Valmiista kynsistä otetut kuvat eivät onnistuneet kovin  hyvin, mutta ehkä näistä kuvista hieman pääseen hajulle lopputuloksesta. Näiden kynsien tekemiseen tarvitset aluslakan, valkoista kynsilakkaa (tai jotain muuta värillistä lakkaa), vetoketju siirtokuvia, pikkusakset, pinsetit, pienen vesiastian ja kirkkaan päällyslakan.


               Ihan ensimmäiseksi lakkaan aina kynnet aluslakalla. Tällä kertaa käytin essien aluslakkaa.


Kun aluslakka on kuivanut. Lisäsin kaksi kerrosta valkoista essien lakkaaKun valkoiset lakkakerrokset olivat täysin kuivuneet leikkasin siirtokuva-arkista halutun määrän vetoketjuja. Kuvat kannattaa leikata aika läheltä kuvan reunaa.


Irroita kirkas päällikalvo ja laitat vetskarit hetkeksi pieneen vesitilkkaan. Pidä niin kaun vedessä kunnes valkoinen paperi irtoaa helposti kuvista. Itse nostan kuvat vedestä pinsettien avulla, mutta minusta taustapaperi on helpompi irroittaa sormella liuttamalla. Ole varoivainen ettei kuva mene ruttuun.Asettele kuvat pinsettien avulla haluamillesi kohdille kynsiin ja painele kuva kynnelle. Katso ettei kynnet ole märät ja kiinnitä kuvat kirkkaan päällyslakan avulla.

Lopuksi voit vielä kynsilakan poistoaineessa kostutetun pumpulipuikon avulla siistiä kynsien ylimenneet lakat. 

Valmista!
P.S Tilasin Mimaxilta muutamia uusia kynsienkoristelu juttuja, joten kynsipostauksia on luvassa jatkossakin :)

2 kommenttia:

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails