lauantai 9. toukokuuta 2015

Pitsiä, hapsuja ja poutapilviä

Olen viime aikoina tietoisesti yrittänyt vähentää vaatteiden ostelua ja vältellyt nettikauppoja ja kaikkia muitakin mahdollisia vaatteita myymiviä kauppoja. Välillä kuitenkin ote lipsuu, kun löytyy jotain oikein kivaa. Ja niinhän siinä kävi tälläkin kertaa ;) Elikkäpä tässäpä muutama viime aikainen ostokseni. 


Hennesin vaaleanpunaisen takki ihanuuden kanssa onnisti vihdoinkin!  Tämän hankinnassa olikin muutama mutka matkassa ennen kuin sopiva takki löytyi. Ensin tilasin numeroa liian pienen takin ja kun vaihdoin seuraavaa kokoa suurempaan oli takki jotain maanantai mallia ja helma jäi kummallisesti pussittamaan. Ei kun palautukseen ja uusi tilaus sisään. Kolmas takki olikin sitten juuri passeli Takin lisäksi tilasin Hennesiltä siniset korkkarit. Minulla on samaiset kengät mustana ja nämä on niin hyväksi todetut, että ajattelin hankkia nämä myös sinisenä. Korko on minusta juuri mielyttävän korkuinen. Ei liian korkea vaan näillä jaksaa vähän aikaa kävellä ja seisoskellakkin. Seppälästä löysin kivan valkoisen pitsipuseron. Nyt vaan kaivattaisiin tämän kanssa hieman rusketusta pintaan.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä kesän hippikimono hapsuhelmalla. Tämän löysin jo hieman aikaisemmin Vero Modasta.                    Mitäs tykkäätte ostoksistani?                            
4 kommenttia:

  1. Minä tykkään :) Minulla on menossa perheeni kanssa elämäntapamuutos ja ostamme vuoden ajan vain suomalaisten yritysten tuotteita ja tavaroita. Tämä koskee myös vaatteita. Välillä on saanut ihan miettiä mistä ostaa, koska nyt ei tosiaan voi mennä H&Mlle, josta ennen tein suurimman osan ostoksistani. Heillä on todella kauniita vaatteita! Oletko koskaan ostanut mitään suomalaista tai ajatellut hankkia tulevaisuudessa jotakin suomalaista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko häpeäkseni tunnustaa, että aika vähän tulee kotimaista ostettua. Eteenkään vaatteita... Astioita ja jotain kodin sisustusjuttuja kylläkin löytyy. Hienoa että te olette pääätyneet noin vahvasti suosimaan kotimaista, arvostan!

      Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails