maanantai 11. toukokuuta 2015

Tuoksuhyllyn uusimmat

                 
             Kivaa alkanutta uutta viikkoa Sinulle!

Kuten blogiani jo kauemmin seuranneet ovat ehkä huomanneetkin olen aikamoinen tuoksu-hamsteri.  Joka lentokentältä ja laivareissulta on aina saatava uusi tuoksu riipumatta siitä montako pulloa jo kotona on avattuna. Maaliskuiselta Puolan reissulta ja Gdanskin lentokentän valikoimasta en löytänyt mitään niistä tuoksuista, joita olin ennalta suunnitellut ostavani. Koska kuitenkin olin päättänyt jonkun tuoksun ostaa päädyin sitten pitkän nuuhkuttelun jälkeen ostamaan Bvlgarin Ominia Crystalline tuoksun. Aikaisemmin minulla on ollut Omnia Coral tuoksu, ja siitä tykkäsin vielä enemmän kuin tästä Crystallinesta.Yksi tuoksu, jota olin kentältä suunnitellut ostavani oli Escadan uusi kesätuoksu. Olin harmissani etten sitä sillä kertaa saanut, mutta ihana mieheni olikin sitten  ostanut Turquise summer tuoksun minulle äitienpäivälahjaksi. Tykkään kovasti 

                                           Sokkarin sivuilla tuoksua kuvaillaan näin:

Leikkisä marjasorbetti mansikkaa, vadelmaa ja mustaherukkaa, jota täydentää kermaisen aistikas vanilja ja santelipuu sekä orvokin raikas kukkaisuus." 
Nuo Escadan kesätuoksut ovat olleet minusta tosi ihanan tuoksuisia ihan muutamaa "ei niin lempparia" lukuun ottamatta.

Onko sinulla oma kesän lempparituoksu?


                                                                 

2 kommenttia:

  1. Mä kans tykkäään Escadan kesätuoksuista ihan hirmuisesti. Himottelen tätäkin kokoelmaani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sinäkin tykkäät näistä Escadan kesätuoksuista. Harmi, ettei niitä kaikkia aikaisempia saa enää ostettua mistään.

      Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails