keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Mammakuosiin proggisMoikka!

Olen jakanut viime aikoina Instagramissa aikamoisen pläjäyksen kuvia liittyen #mammakuosiin projektiini. Ensin ajattelin, etten tänne blogin puolelle laittele ollenkaan näitä "uusi terveellisempi elämä" ja "salilla on ihanaa" hehkutuskuvia. Tiedän, että kaikenmaailman fitness touhutukset alkaa jo tulemaan ihmisiltä korvista kun siitä toitotetaan vähän joka tuutista.

Reilu vuosi sitten alkanut kuntosaliharjoittelu innoitukseni näyttää kuitenkin pitävän minut edelleen otteessa ja siksipä ajattelin jakaa näitä jo Instagramissa nähtyjä kuvia tännekkin.Minulla ei ole tavoitteena mikään fitness kunto vaikka olisihan se kiva tietysti olla tiukassa kunnossa. Mutta  olen hieman liian mukavuuden haluinen tarkkailemaan aivan jokaista suupalaani. Toki yritän viikolla syödä mahdollisimman terveellisesti, mutta kyllä minusta pienet herkkuhetketkin kuuluvat elämään.Eilen minulle sattui aika hauska juttu kun menin salille. Minulta kysyttiin, että oletko sinäkin tulossa tähän laihdutusryhmään... No, auts. Äpisin siihen vaan jotain, että "e-en, mutta voisinhan minä tullakkin". Heh, ja minä kun luulin näyttäväni niin hoikalta uusissa treenitrikoissani pudotettuani painoani kaksi kiloa ;) Tämä sattunut tapahtuma sai minut julkaisemaan nämä "fit fatness kuvat tännekkin.  Eihän saliselfien julkaiseminen ole ainoastaan nuorien ja timmimimmien oikeus.  Vai mitä? Liikua pitäisi oman terveyden ja hyvinvoinnin vuoksi. Ei pelkästään siksi että se on muodikasta tai että näytettäisiin paremmalta. Lisää fit-fat kuviani löydät Instasta klick, klick ja ehkäpä vielä jatkossa täältä blogin puoleltakin jos oikein innostun.
2 kommenttia:

  1. Hieno juttu, tsemppiä! Minkämerkkiset/mistä on nuo salihanskat? Itsellä uudet hakusessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanskat on Fitnesstukusta. Näyttäisi vielä löytyvän valikoimasta: http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/pinkfit-gloves-white_pink

      Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails