tiistai 30. maaliskuuta 2010

Matkakuumeilua

Eilen varmistui vihdoinkin kesälomani ajankohta. Ajatukseni oli, että lomalla mentäisiin käymään Riikassa. Sopivan huokea matkakohde viisihenkiselle perheelle. Olen yrittänyt kahlata hotellitarjontaa läpi. Nuppiluku hieman rajoittaa hotellihuonetarjontaa... Keräsin googlen kuvahausta hieman fiilistelykuvia. Arkkitehtuuri ainakin vaikuttaa varsin upealta.Jos säät vaan sallivat niin Jurmalan 32 kilometriä pitkä hiekkaranta pitänee myös käydä testaamassa.Nyt kaikki Riikan kävivät laittakaahan matkavinkkejä tulemaan, mitkä nähtävyydet on ehdottomasti nähtävä, missä parhaat ostosmahdollisuudet? Hotellivinkitkin vielä tervetulleita!


2 kommenttia:

 1. Hellous Hanna!

  Olen käynyt Riikassa n. viisi vuotta takaperin. Olimme minilomalla ja asuimme Reval hotellissa. Se oli tosi ok ja kiva, varsinkin näkymät olivat huikeat kun hotelli on niin korkea.

  Vanha kaupunki on tosi kaunis, ihana kävelypaikka. En muista kyllä valitettavasti mitään erityisiä shoppauspaikkoja, mutta mulle kävi köpelösti. Ostin HIRVEÄSTI kenkiä ja laukkuja -halvalla! :) Ja siis niitä siellä löytyi pilvin pimein. Silloin ainakin tosi edullisesti ja tosi hienoja! Että terve menoa vaan shoppailemaan ja ihanaa reissua :)

  /Mia

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mia! Kiva saada kommentteja. Nam, siis laukut ja kengät kuulostaa just hyvältä. Nopea sovittaa, näyttää kaikkien päällä yhtä hyvältä ja sitä rataa. Pitänee varmaan pakata yksi tyhjä laukku matkaan... Ollaan kyllä vasta kesäkuussa menossa, eli vielä hetken pitää jaksaa matkaa odottaa :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails