keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Kuvakirja

Tilasin joskus keväällä viime kesän Riikan kuvista Ifolorilta kuvakirjan. Ihastuin kirjaan kovasti ja luulen, että meillä tehdään jatkossakin reissukuvista omat albumit.


Kuvakirja on kätevä tapa tallentaa kuvat ja albumit mahtuvat huomattavasti pienempään tilaan kuin perinteiset valokuva-albumit. Tallennan toki kuvat levykkeillekkin, mutta tykkään että kuvia voi katsella muutoinkin kuin ruudun välityksellä.


Kuvien valikoimisessa kirjaan on aika iso homma, eteenkin jos on kova ottamaan kuvia, mutta pitäisihän ne kuvat käydä läpi ennen perinteiseksi paperiversioiksikin teettämistä. Ja sitä paitsi näin  kuvat ovat jo valmiina albumissa. Minä olen ainakin tosi huono laittamaan kuvia albumiin ja niitä lojuukin useiden vuosien ajalta kaapissa kuvapusseissa.Miten teillä arkistoidaan kuvat?

3 kommenttia:

  1. Mä oon niin vanhanaikainen että kerään albumenihin ja kirjottelen=) Sen lisäks mul on kuvat vielä koneella ja levyillä ku pelkään että ne tuhoutuu=)=)Pitäis teettää tuommosia...oon nähny muutamalla kaverilla ja ne on ihania! Mukeja oon kyllä teettäny kuvista ja kalentereita. Molemmat ifolorilta ja tykkäsin!

    VastaaPoista
  2. Mä teetin viime jouluksi lahjakirjoja Ifolorilla mutta noita matka-albumeja en ole saanut aikaiseksi. Viimeisimmistä matkoista se ois tietty helpompaa sikäli, että parhaat kuvat on jo julkaistu blogissa tai laitettu facebookiin... mutta onhan se aikaa vievää se leiskankin teko, ja varsinkin jos lisää jotain tekstiä. Osa meidän kuvista on hyvinkin tarkkaan kyllä nimetty, mutta suurin osa tietty ei... kiva niitä sitten muistella että mikäköhän kylä se tämäkin oli...

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails