sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

"Ted says, the more you give, the more you get"


                              Heips! 

Ihana päivä ollut tänään! Olen ottanut brunaa pihassa, tehnyt jalkahoidon terassilla ja käväisimpä salillakin hikoilemassa. Kyllä lomalla vaan on mukavaa :) Mutta nyt vuorossa olisi tax-free ostosten esitttelyä.
Menomatkalla yritin etsiskellä itselleni uutta tuoksua, mutta mikään ei jotenkaan tuntunut omaltani ja tuoksu jäikin tuolloin hankkimatta. Sitä vastoin löysin ihanan Ted Baker kukkaron. Kukkaro tulikin ihan tarpeeseen sillä Guessin lompakkoni alkoikin jo olemaan vaihdoin tarpeessa. Yhtään ei haitannut myöskään se, että Helsinki-Vantaan lentokentällä olivat kaikki Ted Baker tuotteet -30% alennuksessa. Säästin siis useamman kympin ;)
Kukkaron ostettuani päätin, että tällä reissulla jätän tuoksun hankkimatta koska oikeastaan en edes tarvitse yhtään uutta tuoksua.  Antalyan lentokentällä eksyin kuitenkin tax-freessä Daisy hyllylle ja kuin huomaamattani olin kulkenut tuoksun kanssa kassan kautta pois.  Mukaan lähti Marc Jacobsin Daisy hot pink. Nuo ihanat pullot vaan aina sulattavat sydämeni.

Aika kiva Daisy kokoelma minulla jo alkaa olemaankin :)Mukavaa iltaa toivotellen,1 kommentti:

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails