tiistai 27. joulukuuta 2016

Helppo Banoffee kakku


Tapsanpäivän jälkkäriksi tein helpon ja nopean Banoffee kakun. Alkuperäinen ohje on Hellapoliisin käsialaa. Ihana banaanin ja kinuskin makuyhdistelmä! Tämä vie taatusti makeanhimon sillä kakku on aika imelää.
Aikaa kakun tekemiseen meni noin 15-20 min :)




 Banoffee

8-10 annosta

260 g LU Bastogne Kandikeksejä
70 g  margariinia sulatettuna

Täyte:

1 prk makeutettua valmiiksi keitettyä tiivistemaitoa
2-3 banaania viipaleina
2 dl vispikermaa
2 tl vaniljasokeria
ripaus sokeria

Pinnalle:
muutama LU Bastogne Kandikeksi murustettuna
2 banaania viipaleina
sitruunamelissan lehtiä



Ota muutama keksi sivuun koristelua varten.
Murusta keksit ja lisää joukkoon sulatettu margariini ja sekoita tasaiseksi.
Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 24-26 cm ympyrä ja laita se irotpohjavuoan pohjalle.
Painele keksiseos vuoan pohjalle.
Levitä päälle tiivistemaito ja viipaloidut banaanit.
Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla ja ripauksella sokeria.
Levitä päälle kermavaahto.Siirrä torttu tarjoiluvadille.
Koristele banaaniviipaleilla ja sitruunamelissan lehdillä, sekä karkeaksi murustetuilla kekseillä.


Kylläpä meni jälleen joulu nopeasti! No, enää muutama päivä jäljella uudenvuoden juhilntaan :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails