lauantai 21. heinäkuuta 2018

Ruokien nimikortit noutopöytään

Henkilön Hanna Naukkarinen kuva.

Heipä hei taas pitkästä aikaan! Helle aalto on hellinyt meitä suomalaisia ja tietokoneella istuminen  ei ole tuntunut viime päivinä oikein houkuttelevalta vaihtoehdolta. Siksi täällä blogissakin on vietetty hiljaiseloa vaikka takataskussa onkin ollut valmiina muutama postausaihe jo valmiina pidemmän aikaan. Tänään heräsin kuitenkin sateen ropinaan ja ajattelin vihdoinkin postata teille  muutaman kuvan pojan ylppärijuhlien tarjoiluista,  ja jakaa vinkin helposta ja mielestäni kivasta vinkistä kuinka merkata tarjoilut juhlapöytään.

Henkilön Hanna Naukkarinen kuva.

Ruokien "nimikorttien" tekemiseen tarvitset vain kuohuviini/shampanjapullon korkkeja, puukon sekä pieniä kartonkilappusia. Tekstit voit halutessasi tehdä joko koneella tai jos sinulla on kaunis käsiala niin käsinkirjoittamalla. Itselläni ei valitettavasti ole kaunista käsialaa, siksi päädyin kirjoittamaan tekstit koneella.




Mielestäni tätä samaa ideaa voisi hyödyntää myös paikkakorteiksi esim. hääjuhlissa. Eli eikun vaan skumppapulloja tyhjentämään :)

Laitettiin lahjapöytään myös tälläinen lasipurkki, johonka vieraat saivat kirjoittaa pienille lappusille elämänohjeensa tuoreelle ylioppilaalle. Näitä lappusia oli sitten kiva lueskella juhlien jälkeen.


Minun juhla-asusta ja kampauksesta löytyy kuvia Instagramin puolelta alapäin rullaamalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails