lauantai 21. marraskuuta 2009

Bling blingiä

Mun on alkanut aivan hillittömästi tehdä kotiin mieli kaikkea kiiltävää ja paljettista
niiden tähtijuttujen lisäksi. Tänään kaivelin kaapeista vähän talvisia sisustusjuttuja esille. Heivasin turkoosit jutut välillä kaappiin ja kaivelin ruokailutilaan ja takkahuoneeseen viinin/luumunpunaisia juttuja esille.
Kävin tänään Tiimarissa ja löysin sieltä tälläiset ihanat tyynyliinat. Näitä oli myös valkeina, mutta otin kuitenkin noi harmaat. Voi olla että haen ne valkeat vielä takkahuoneen sohvalle.

Hennesiltä on lisäksi tulossa tälläiset ihanuudet:
Viime talvena ostin jostain, en muista enää mistä tälläisen pöytäliinan, jossa on molemmissa päissä tollaiset paljettisysteemit.


Alan jo ehkä toistamaan itseäni mutta yllättäen taas kerran KappAhlista löysin tälläisen mustan tunikamallisen paidan, jossa on olkapäillä tollaiset niittikoristeet. Natsaa aika hyvin sen aiemmin hankkimani niitticlutchin kanssa, joka sekin siis löytyi samaisesta kaupasta.Olen nyt aivan suunnattomasti hillinnyt itseäni tuolla huuto.netissä, ja viime aikoina en ole juurikaan tehnyt sieltä ostoksia. Hyvä minä!! (Aaltoja!!) Tälläisen suloisen rusettipaidan sieltä kuitenkin huusin muutamalla eurolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails