sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Askartelua, paskartelua

Himpura, että on aina vaikeaa tuo otsikoiden keksiminen näille posteille! Tuntuu, ettei irtoa mitään sellaista järkevää, joka jotenkin kuvastaisi tekstiä. Onko teillä samoja otsikon keksimisongelmia?


Sain viikonlopun aikana askarreltua synttärikutsut valmiiksi. Elikkäpä huomenna saan ne vihdoinkin postiin. Tein tälläiset aika simppelit. Tilasin Sinellistä tuollaiset kiemuraleimasimet ja koristelin ne tollaisilla liloilla kivillä. Kutsun synttäreille siis ihan vaan lähimmät ystävät puolisoineen. Luvassa ruokaa, juomaa. live musaa ja halukkaille saunomismahdollisuus. Vuokrasin sellaisen saunatilan ja siitä sitten olisi tarkoitus siirtyä jonnekin paikalliseen yökerhoon.

Minulla pukkaa pienoista vaatekriisiä. Minulla on nimittäin toinenkin iltameno tiedossa ja oikeasti en tiedä mitä laittaisin päälle. Käyn todella harvoin iltamenoissa ja paine on sitäkin suurempi, kun sen kerran kun jonnekin lähtee niin olisi kiva, että olisi itsellä sellainen onnistunut olo vaatevalintojen suhteen. Eilen kävin pikana Seppälässä ja sieltä nappasin tälläisen niittimekon. Jotenkin tämä on tosi kiva. Tykkään noista pussihihoista, mutta noi helman niitti hieman mietityttää, kun ne korostaa aikalailla tuota lantionseuta ja sitähän minulla riittää.


Mitä tykkäätte mekosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails