keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Keep or throw away?!


Ok, nyt edellisessä postauksessa lupaamaani kenkä-asiaan. Vaatehuoneen muuttosiivouksen yhteydessä kävin kenkävarastonia lävitse. Kenkiä on kertynyt jonkin verran, mutta ei ihan noin paljon kuin Christinalla tuossa yläkuvassa. Aivan kadehdittava vaatehuone muuten (pyyhkii kuolaa suupielistä...)
Tälläiset kahdet popot jäivät haaviini siivouksessa. Kysynkin nyt teidän mielipidettä pitäisikö kengille antaa vielä armon aikaa vai heivaanko kierrätykseen? Joku näissä kiehtoo, en tiedä mikä, mutta jotenkin epäilen tuleeko noita enää koskaan pidettyä..

Shoes number 1


Shoes number 2Ja samat popot vielä jalassa kuvattuna:
So KEEP OR THROW AWAY?!

4 kommenttia:

 1. Hannahannahanna...uso tai älä..mulla on samalaiset so whatit paittee punaset...tosi ihanan tuntuiset jalassa...hyvä maku sulla;))

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva blogi sulla, vasta äsken löysin :) Taidampa jäädä seurailemaan.

  Jos haluat tilaa kenkäkaappiin ja pitää vain toiset, itse pitäisin jälkimmäiset, näyttävät ihanan pehmoisilta!

  VastaaPoista
 3. hi hanna! thanks for coming by my blog and for your comment! for your shoes, I say keep the ones that you can get more wear out of (versatility) and donate/sell the ones that you don't think you'll wear as much. good luck!

  VastaaPoista
 4. *kipa:aika hauska juttu! Paitsi,että minusta nuo ei ole niin kovin hyvät jalassa. Voi tietysti johtua siitä, että en ole niin kovin tottunut tuollaisiin pitkäkärkisiin ja toisekseen taitavat olla minulle vähän reilut.
  *Emma: kiva kun tykkäsit blogistani, laitahan jatkossakin kommenttia ja lukijaksi saapi ryhtyä :)
  * Nicele: thanks for your comment :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails