perjantai 23. huhtikuuta 2010

Pastaa ja Papuja

Pitkästä aikaan pukkaa ruoka-aiheista postia. Tänään meillä syödään ihanaa kasvisruokaa! Saattekin oikein kuvallisen ruokaohjeen, vaikkei resepti nyt järin vaikea olekkaan. Nautitaan myös ehkä pari lasia viiniä.




PASTAA JA PAPUJA

Annos n. 4 hengelle:

Tarvitset :

*Pastaa
*3-4 rkl öljyä
* iso sipuli
* 2 porkkanaa
* 1 paprika
*3-4 valkosipulinkynttä
* 1 prk tomaattimurskaa
* purkki tomaattipyreetä
*2 rkl vehnäjaujoja
*1/2 dl vettä
* 1 kasvisliemikuutio
(*1/2- 1 dl punaviiniä)
* 1 tölkki valkoisia papuja
* tinjamia
* basilikaa
* ripaus suolaa
* 1 tl mustapippuria
* 1 dl ranskankermaa

Silppua sipulit, kuutioi porkkanat ja paprika. Kuullota pari minuuttia.











Lisää murskatut valkosipulinkynnet, tomaattimurska ja -pyree. Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita. Anna hautua pari min.




Lisää vesi, kasvisliemikuutia (ja punaviini). Anna poreilla kannen alla 10 min. Valuta sillä välin pavut siivilässä. Lisää pavut ja mausteet.

Lisää lopuksi ranskankerma ja tarv.lisää mausteita.



Tarjoa pastan ja patongin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails