PASTAA JA PAPUJA
Annos n. 4 hengelle:
Tarvitset :
*Pastaa
*3-4 rkl öljyä
* iso sipuli
* 2 porkkanaa
* 1 paprika
*3-4 valkosipulinkynttä
* 1 prk tomaattimurskaa
* purkki tomaattipyreetä
*2 rkl vehnäjaujoja
*1/2 dl vettä
* 1 kasvisliemikuutio
(*1/2- 1 dl punaviiniä)
* 1 tölkki valkoisia papuja
* tinjamia
* basilikaa* ripaus suolaa
* 1 tl mustapippuria
* 1 dl ranskankermaa
Silppua sipulit, kuutioi porkkanat ja paprika. Kuullota pari minuuttia.
Lisää murskatut valkosipulinkynnet, tomaattimurska ja -pyree. Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita. Anna hautua pari min.
Lisää vesi, kasvisliemikuutia (ja punaviini). Anna poreilla kannen alla 10 min. Valuta sillä välin pavut siivilässä. Lisää pavut ja mausteet.
Lisää lopuksi ranskankerma ja tarv.lisää mausteita.
Tarjoa pastan ja patongin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Thanks for your lovely comment!