maanantai 20. syyskuuta 2010

Maanantaisin kauniina töissä?

Psychology Today -lehden uutisoiman tutkimuksen mukaan ihmiset käyttävät maanantaiaamuisin ulkonäkönsä hoitoon viikonpäivistä selvästi eniten aikaa. Viikon loppua kohti laittautumiseen käytetty aika suorastaan romahtaa.


Brittitutkimuksen mukaan naiset käyttävät kylpemiseen, vaatettamiseen, meikkaamiseen ja hiustenlaittoon maanantaisin keskimäärin 76 minuuttia, mutta perjantaisin enää 19 minuuttia. Miehet huoltavat itseään maanantaisin 28 minuuttia, mutta perjantaisin enää 11 minuuttia.

"Maanantaisin ihmiset tsemppaavat itsensä takaisin työmeininkiin", työelämäasiantuntija Cynthia Shapiro sanoo Psychology Today'ssa. "Se on psykologinen suojamekanismi."

(Teksti täältä)


Mitäpä tuumaatte tästä? Itse en omalta kohdaltani ihan ainakaan allekirjoittaisi tätä. Minusta perjantai on viikon paras päivä, ja silloin on maanantaita huomattavasti enempi fiilistä laittautua. Myös viikonlopun kiireettömät aamut ovat parhautta.
                                                                                (Kuva)

2 kommenttia:

  1. En miekään tätä täysin allekirjota, allekirjottasin jos olis tiistai :DD Maanantai on sellanen etten jaksa kiinnostua itteni laitosta normaalia enempää, tiistaina kun ollaan jo viikonlopun horroksesta herätty niin asia on toinen :DD

    VastaaPoista
  2. No, mulla ei kyllä pidä paikkaansa! Torkkua tulee painettua pari kertaa ja sitten onkin jo kiire!!! Vain pakolliset tulee hoideltua. Tänään kaatui vielä kahvit takille ja housuille lähtiessä...huoh... Että hienosti alkoi viikko :)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails