maanantai 27. syyskuuta 2010

Vastauksia

No, niin on tullut aika vastata kysymyksiinne. Kysymykset ei nyt varsinaisesti saaneet kommentti- eikä sähköspostilootaani pullistelemaan, mutta kiitokset kuitenkin parille ihanalle aktiiviselle lukijalle kysymyksistä. Pidemmittä puheita kysymysten ja vastausten pariin!

Hannukkaz kysyi: Missäpäin suomea asustelet ja millaista tyyliä yleensä noudatat? Ja mistä teet parhaimmat vaate-/asustelöydöt.

Minä vastaan: Asustelen pikkukaupungissa eteläisessä savossa. En oikein osaa sanoa millaista tyyliä noudatan. Tavis?! No, ehkä asukuvista näkee parhaiten tyyliäni.  Työpaikani sanelee tietyt ehdot pukeutumiselleni, mutta vapaapäivinä voin pukeutua hieman enemmän fiiliksen mukaan.
Pieni paikkakunta tarjoaa tosi suppeat shoppailumahdollisuudet, mutta viime aikoina olen tilannut paljon edullisia juttuja H&M:ltä. Myös Vero Modan ja Vilan mallistot ovat yleensä mieleeni.

Suvi M. kysyi: Millaisesta sisustustyylistä pidät?

Mitkä kolme vaatetta tai asustetta ostaisit jos saisit valita mitä vaan?

Minä vastaan: Tykkään suht modernista sisustustyylistä. Oman kotini sisustus ei vastaa ihan unelmakotiani, mutta hissun kissun kohti unelmasisustusta yritetään mennä. Kodistani voi nähdä joitain kuvia tunnisteen Home Sweet Home alta.


Kuvat lainattu


Kolme juttua joista haaveilen on alla näkyvä Mulberryn laukku (nähty myös Suvilla itsellään), Loubotin korkkarit ja YSL Arty sormus. Mc bootsit lisäsin neljäntejä kuvaan, koske ne ne ovat syksyn ostoslistallani. 
Photobucket
Kuvat lainattuLisäsin tuonne sivupalkkiin kävijäkyselyn, elikkä sieltä vaan klikkailemaan minkä ikäisiä olette! Toivottavasti tällä kertaa tulee enemmän kuin kaksi vastusta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails