perjantai 29. huhtikuuta 2011

Pink luggage

Hain  Hobby Hallista tilaamani matkalaukun postista toissapäivänä. Laukku on juuri sopivan kokoinen lentolaukuksi. Ja juuri niin söpönen kuin arvelinkin sen olevan =)


Laukku suorastaan huutaa sisällensä jotain söpöä tyttömäistä ja hempeitä puuterin- ja valkoisensävyjä. Vaaleanpunaiset korkkarit olisivat aivan ehdottomat laukun kanssa. Hitsin pimpulat, sellaisia ei vaatehuoneestani taida löytyä. Lisätään ne siis sinne loputtomalle ostoslistalleni ;)


Vaikka olenkin innosta paukkuen lähdössä reissuun, niin oikeasti en ole vielä tosiaankaan pakannut. Reissuunlähtöön on kuitenkin yli kuukausi vielä aikaa!  Mallasin vaan laukkuun rekvisiitan vuoksi, miltä matkatavarani saattaisivat näyttää. Onneksi kesävaatteet on niin ohkaisia, että niitä mahtuu paljon  pieneen tilaan.



Nyt leffan pariin! Lapset nukkuvat ja mies on työpaikan menoissa, joten ihanan rauhallinen ilta tiedossa. Aioin ottaa siitä kaiken ilon irti!



5 kommenttia:

  1. oi miten söpö laukku!! ihanaa iltaa, nauti :))

    VastaaPoista
  2. Voi että olet ihana uuden ihanan laukkusi kanssa :) :)

    VastaaPoista
  3. Wow, stunning :))))

    LOVE minnja

    http://minnja.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanan söpö laukku, tuollaisen kanssa kelpaa matkustaa :)

    VastaaPoista
  5. S: Leffa oli tylsä ja nukkumatti vei voiton, mutta muutoin oli kyllä kiva ilta =)
    Ansku: Lapsetkin katsoivat äippää vähän kuin heikkomielistä kun vedin tyhjää laukkua ympäriinsä ja mallasin siihen sopivia tavaroita :)Täytyy myöntää, et hupsu on pienestä onnellinen ;)
    minnja: Thanks =)
    Tiia: Kiitti! Nyt vaan äkkiä reissuun =)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails