maanantai 30. toukokuuta 2011

Kysely on päättynyt

Teitä kiinnostavien postausaiheiden kysely  päättyi eilen illalla. ISO KIITOS kaikille vastanneille.
Äänet jakautuivat seuraavasti:
Sisustusaiheiset postaukset: 56%
Päivänasu postaukset: 44%
Ruoka ja leivonta 33%
Julkkisten tyyli ja kodit 16%
ja kaikki edellä mainitut kiinnostivat 27% lukijoista.

Tykkään itsekkin eniten lukea toisten blogeista sisustusaiheisia postauksia ja myös päivänasukuvista olen aina pitänyt.Yritän toteuttaa toiveitanne mahdollisuuksien mukaan. Sisustusaiheisia posteja tekisin niin mielelläni, mutta jotenkin vaan tuntuu että kaikki esittelykelpoiset nurkat on kodistamme jo täällä nähty.  Mutta katsotaan mitä vielä keksisin. Kävisikö muuten lainatut kuvat?


Kiva kuulla, että myös asupostaukset saivat noinkin paljon kannatusta. Itseäni kuvien huonolaatuisuus johtuen itse peilinkautta otetuista kuvista on hieman vaivannut. Kiva kuulla että se ei ilmeisesti teitä kaikkia ole haitannut. Katsotaan löytyykö vielä jotain vaatteita/yhdistelmiä joita täällä ei olisi vielä nähty.


Koska myös vastausvaihtoehto kaikista postausaiheista mukaan lukien myös ruoka-aiheiset ja julkkisten tyyli ja kotipostaukset keräsivät myös aika kivasti ääniä tullaan niitä jatkossakin silloin tällöin näkemään.
Eli aika samoilla linjoilla jatkan blogini kanssa.  Viikonlopun aikana sain myös jokusen uuden lukijan ja olen siitä tosi iloinen! Ei tämä bloginpitäminen olisi mitään ilman teitä ihania lukijoita =)

Ihanaa viikkoa teille kaikille! Tässä löpinöiden lomassa teille hieman kuvaa olkkarista tai oikeastaan olkkarinpöydältä. Eli sisustustaihetta siis ;)

1 kommentti:

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails