Viikonloppuna meillä syötiin lohta kurkku-tomaattisalsan ja lankkuperunoiden kanssa. Hyvää oli!
1 kurkku
4 tomaattia
1 sipuli
1 punainen chilipalko
/2 rkl limetin mehua
1 rkl neitsytoliiviöljyä
1/2 dl tuoretta korianteria hienonnettuna
mustapippuria
suolaa
Leikkaa kurkku ja tomaatit pieniksi kuutioiksi. Halkaise chilipalko pitkittäin ja poista siemenet. Hienonna chili ja kuorittu sipuli. Sekoita salsan ainekset keskenään.
Lisää joukkoon öljy, limetin mehu, hienonnettu korianteri ja mausteet.
Paistettu lohi:
n.600g kirjolohifileepaloja
1 rkl öljyä
mustapippuria
Koristeeksi :
limetin lohkoja korianteria
Paista kirjolohifileepalat pannulla, mausta pippurilla. Annostele lautasille salsaa ja nosta kala sen päälle. Koristele limetin lohkoilla ja korianterilla. (Voit valmistaa lohen myös uunissa)
..
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Thanks for your lovely comment!