keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Kevät saapuu olohuoneeseen

 Vinkkasin jo teille Tulossa postauksessani, että olen suunnitellut vaihtavani olohuoneen pinkit tekstiilit keltaisiin, ja että tarkoitus olisi hankkia lisää musta-valkoisia tekstiilejä ja tyynyjä.  Olohuone ei ole vielä valmis, mutta en nyt malta olla laittamatta jo muutamia kuvia olkkarista.


Raitaviltti on alunperin ostettu kuopuksen huoneeseen, mutta se pääsi nyt välillä paraatipaikalle olkkariin. 
Tekstityyny viettää kesät terasilla ja saa väistyä sohvalta jälleen kunhan löydän uudet kivemmat tyynyt tilalle.
Päädyin muuten laittamaan kirjaimet, joista aiemmin postasin täällä kuitenkin pianon päälle. Mutta niistä vielä myöhemmin lisää!

Tänään Ikean kautta laivalle 
7 kommenttia:

 1. Pirtsakka ilme, piristää varmasti mieltä! <3

  Voi kunpa itekki pääsis Ikeaan, olis jo muutamia juttuja mitä lähtisin sieltä metsästämään. Harmi kun täällä päin ei ole Ikeaa. Noh, Tampere lähin. Sinne menee ajaa n. 4 h.

  Hyvää laiva reissua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekin Tampereen Ikean on tällä hetkellä lähin =) Onneksi pian aukeaa Kuopioonkin Ikea, sit ei ole enää kuin tunnin matka =)

   Poista
 2. Keltainen on kyllä rohkea valinta sisustukseen :) Itse en osaa värejä käyttää kyllä yhtään!

  Laivareissut oli kyllä pienenä ihan huippuja, me käytiin paljon Silja Linellä ja sieltä on vieläkin muistona hyljepehmoleluja ;) Lapset varmasti tykkää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin, että onko keltainen liian räväkkä väri, mutta tykkään kovasti! Ja kun sitä on vaan muutamassa tyynyssä on se helppo taas vaihtaa toiseen väriin kun alkaa kyllästyttää. Laivalla oli paljon lapsiperheitä ja meidänkin lapsetkin tykkäsivät kovasti reissusta =)

   Poista
 3. ihanaa! itse oon havitellut myös keltaista sisustukseen, mutta toisaalta sydämen on vallannut edelleen turkoosi ;) mistä tuo upea sohvapöytä mahtaa olla kotoisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosi on kyllä kaunis väri! Meillä on sitä myös takkahuoneessa =) Sohvapöytä on Ikeasta ja oli muistaakseni todella edullinen.

   Poista
 4. Ihanan raikas olohuone :) Itse olen surkea värien käyttäjä ja mietinnässä onkin minkälaista väriä uskaltaisin olohuoneeseemme tuoda näin kevään kynnyksellä :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails