keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Letters in the wall

Olen ihastellut mm. Vaaleaa unelmaa  ja  Mrs Jonesin kivoja kirjain kollaasejaHaaveilen vastaavanlaisesta kollaasista olkkarin seinälle. Olenkin jo hommannut Country Putiikista muutamia kirjaimia suunnittelemaani kollasia varten.


 Muutama kirjain lisää olisi vielä hakusessa ja olisi kiva saada jokunen kirjain myös mustana ja hieman eri koisena kun nyt kaikki hankkimani kirjaimet ovat ihan samankorkuisia. Puinen &- merkki tai @ - merkki olisi myös kiva saada.  Hyviä ja edullisia  hankintapaikka ideoita otetaan vastaan.

En ole vielä ihan osannut päätää mihin kohtaan alan kirjain kollaasia kokoamaan. Ajattelinkin kysyä teiltä mielipidettä asiaan.  Suunnittelin vähän, että jos ottaisin tuon tekstiilitaulun tuosta sohvan yläpuolelta pois ja alkaisin siihen kokoamaan noita kirjaimia ja merkkejä.

 
Jotenkin tähän tapaan: Muutamia lisäkirjaimia siis tarvitaan ja tuota järjestystä tietty tarviisi vielä muutella. Mutta miltä tuo noin paikkana ja ideana teistä näyttäisi? Parempi vai huonompi kuin tuo iso tekstiilitaulu?


Toinen vaihtoehto olisi ottaa nuo "turjake" ryijyt pois tuosta pianon päältä ja koota kollaasi niiden paikalle. Itse ehkä kallistun tuohon sohvan seinälle. Vaikka kyllähän nuo ryijytkin voisi jo heivata huitsin nevadaan. Piano sijaitsee tuossa sohvan kanssa samalla seinällä vasemmalla. Miehen kitarat asuvat siinä välissä.


2 kommenttia:

  1. Mä vetäisin ryijyjen paikalle, ehkä? Vaikee sanoo ku ei pääse livenä paikalle :)
    Mullahan on samantapainen kollaasi makkarissa, varmaan muistanet. Nyt bongasin parilla kympillä elloksen alesta X Y Z-setin, http://www.ellos.fi/dv/30-Koti-Sisustustarvikkeet-Koriste-esineet/_/N-fzd?Nr=268943. Pitänee miettiä viitsinkö makuuhuoneeseen "piilottaa" vai laittaisko olkkarin puolelle.

    VastaaPoista
  2. Stockmannilta saa kans edullisesti noita kirjaimia.

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails