maanantai 18. helmikuuta 2013

Detox kuuri

Sain Yves Rocherilta blogini kautta testattavaksi 10 päivän Detox-kuurin. Kuuriin kuuluu juotava veteen sekoitettava Défilinge neste,  kiinteyttävä vartalogeeli sekä -kuorinta-aine.
Juoma sisältää voikukkaa ja vihreää teetä. Näiden luvataan edistävän kuona-aineiden poistumista elimistöstä .
Nestettä sekoitetaan 45 ml litraan vettä ja koko satsi tulisi nauttia yhden päivän aikana. Juoman maku yllätti minut positiivisesti ja riittävän kylmänä nautittuna maku ei ollut ollenkaan hassumpaa. Huomasin, että juomalla oli nestettä poistava vaikutus sillä vessa joutui juoksemaan huomattavasti tavallista useammin. Alkuun join nesteen illan aikana ja heräsin aamulla useasti aikamoiseen pissahätään. Parin käyttöpäivän jälkeen aloin ottamaan juoman pullossa töihin mukaan. Lisäksi huomasin, että kasvoille tuli muutamia pikku finnejä, joka ei sinäänsä olisi mikään ihme jos  kuona-aineet lähtivät liikenteeseen.


Kuurin aikana söin muuten ihan tavallisesti. Tavoitteena on tosin ollut jo pidemmän aikaa hieman lisätä liikkumista, tosin vielä aika huonolla menestyksellä ;)

Kiinteytymiseen valmistava vartalokuorinta-aine sisältää bambu-uutetta ja sitä suositellaan käytettäväksi kahdesti viikossa. Aine kuorii ja puhdistaa ihoa sekä  auttaa  kuorinnan jälkeen iholle levitettävien tuotteiden imeytymistä.
Kiinteyttävä vartologeeli sisältää Sitrus-korianteri-yhdistelmää ja  geeliä suositellaan käytettäväksi aamuin illoin. Tämä olikin kuurin haastavin osuus sillä eteenkin aamuisin geelin levittäminen tahtoi unohtumaan.


Pidin molempien tuotteiden raikkaasta tuoksusta ja kuorinnan jälkeen iho tuntui pehmeämmältä. Vartalogeelin tehokkuudesta en osaa sanoa mitään sillä en käyttänyt geeliä ihan ohjeiden mukaisesti. Geeli oli ehkä hieman tahmeaa ja ainakin aamuisin sen levittäminen iholle tuntui työläältä.

Kaikkia kuurin osia on vielä jäljellä ja aioin käyttää ne enemmän tai vähemmän tunnollisesti loppuun.


                                                                     

6 kommenttia:

 1. Hei tuota minäkin olen ajatellut kokeilla. Kerroppas sitten kuinka tehosi, niin katson sitten mitä teen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään menossa kuurin viimeinen päivä. Pissalla on joutunut juoksemaan enemmän mut luulen ettei mun vyötärönympärys ole kyllä yhtään pienentynyt. Ei taida noihin minun uimarenkaisiin ihan pienet tehota ;)

   Poista
 2. Mä kokeilin taannoin tuota juomaa ja mulla se ei vaikuttanut suuntaan eikä toiseen. :)

  VastaaPoista
 3. Mun pitäisi ehdottomästi aloittaa jonkinmoinen detox-kuuri!
  Huomasitko kuurin aikana tai sen jälkeen selkeitä muutoksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että lähes yhtä tehokasta olisi lisätä ihan vaan veden juomista ja miksei ananastakin. Senhän sanotaan myös poistavan nesteitä.

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails