perjantai 22. helmikuuta 2013

Lomafiilis ♥

Herätyskello on suljettu ja lomaillaan koko perhe ensi viikko. Ihan huippu fiilis! Varattiin parin yön hotellireissu ihan vaan tänne koti Suomeen. Pojat käy lätkämatsissa ja me vietetään sillä välin tyttären kanssa laatuaikaa Shoppaillaan ja herkutellaan hotellihuoneessa  Ja mikä parasta saa unohtaa pariksi päivät kotihommat ja astella valmiiseen ruokapöytään.
 Muuten vietetään viikkoa ihan vaan fiiliksen mukaan, tehdään juuri sitä mikä sillä hetkellä hyvältä tuntuu :)


Tänään aloitellaan lomaa Hesen kautta ja illalla laittelen kynnet lomakuntoon.


Illalla Voice of Finland ja ehkä lasi punkkua. Sauna pitää tänään jättää väliin,  kun kävin eilen ripsihuollossa ja liimat ei tykkää saunomisesta heti huollon jälkeen. Mutta eipä se oikeastaan harmita, sillä nyt on taas kauniit räpsyttimet :)Onko siellä ruudun toisella puolella muita onnekkaita ketkä aloittelevat lomaa? 

Mukavaa perjantai iltaa Sinulle,


12 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa lomasuunnitelmat <3 Täällä valitettavasti jo lopetellaan lomaa =(

  Saanko olla utelias ja kysyä mitä ihanaa olet ostanut Thomas Sabolta? En voinut olla kiinnittämättä huomiota tuohon rasiaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasiassa on pari vuotta sitten ostettu helmirannekoru. Täällä siitä kuvaa http://hanna-powderroom.blogspot.fi/2011/03/cultured-pearls-and-cloverleaf.html

   Poista
 2. Täällä kans loma edessä!:) ihana tunne!
  Kivoja suunnitemia teillä!
  Nautitaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa lomaa sinnekkin :) Ehdottomasti nautitaan <3

   Poista
 3. Täällä yksi loman aloittelija. JEE!

  Otin vain sellaisen tarpeettoman laihiksen tähän alkuun, mistä lie pöpö tullut? Onneksi nyt ollaan jo voiton puolella ja toivottavasti kaikki lomalla terveinä. :)

  Mukavaa lomaa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi tosi kurjaa kyllä sairastaa lomalla. Toivotaan että pöpöset ymmärtävät pysyä poissa ja saatte viettää loman terveenä.

   Poista
 4. IHANAA lomaa!!! Mä oon lomani lomaillut, maanantaina taas töihin :) Nautihan omastasi, on varmana mahtava fiilis juuri nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä aika mukavalta tuntuu juuri tällä hetkellä vaikka toisaalta viikko on kyllä aika lyhyt aika lomailuun. Mukavia työpäiviä Sinulle :)

   Poista
 5. Mulla on vain iltojen lukio-opinnot lomalla, muutoin olen koko viikon töissä. Ihanaista ja rentouttavaa lomaa teidän porukalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Opiskelun iloa ja kivoja työpäiviä Sinulle :)

   Poista
 6. Oikein mukavaa lomaa!
  Kauniita kynsilakkoja olet valinnut!

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails