tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kuningatar-semifreddo



En ole pitkään aikaan jakanut teidän kanssa mitään kokkaus tai leivontaohjeita, joten eiköhän olisi taas aika pitkästä aikaan laittaa suut makiaksi  :) Tällä ohjeella  huomaat miten helppoa on olla hyvä kokki. Ohje on nimittäin varsin yksinkertainen.

                      
                         Kuningatar-semifreddo
                                                               
                                                                         6-8 annosta

                                                     1prk (330g) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
                                                     2 prk (400g) maustettua kuningatar rahkaa

                                             Koristeluun paahdettuja mantelilastuja ja kinuskikastiketta

Vaahdota vaniljakastike kannumaisessa astiassa. (Vaahtoutuu näin nopeammin). Lisää joukkoon rahka. Kaada kelmulla vuorattuun suorakaiteen muotoiseen vuokaan. Nosta pakastimeen ja anna olla siellä max 4 tuntia.



Koristeluun voisi käyttää myös marjoja.  Koska itselläni olisi ollut vaan pakastettuja marjoja niin jätin ne nyt laittamatta tuohon päälle.  Ajattelin, että ne saattaisivat sulaessaan ikävän näköisesti valuttaa mehua tuohon päälle.
Kuningatar rahkan sijaan semifreddoon voisi käyttää myös muita maustettuja rahkoja. Valkosuklaa-lime voisi ainakin olla kokeilemisen arvoinen. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails