Pitkästä aikaan jaan teidän kanssa ruokaohjeen. Sain äidiltä pari tosi isoa kesäkurpitsaa. Yhden puolikkaan söin ihan vaan siltänään pannulla valkosipulin kanssa paistettuna, mutta tällä kertaa tein kurpitsasta paistoksen.
Ohje on sovellettu muutamasta netistä löytämästäni ohjeesta ja osa aineksista on ihan omasta päästä. Törkeen hyvää tuli! Vaikka itse sanonkin.
Kesäkurpitsapaistos
1 kesäkurpitsa
2 tomaattia
2 valkosipulinkynttä
2 pientä sipulia
1 purkki tonnikalaa vedessä
fetajuustoa
oliiveja
mustapippuria ja basilikaa
päälle juustoraastetta
Leikkaa kaikki kasvikset viipaleiksi ja lado ainekset vuoronperään voideltuun uunivuokaan. Mausta mustapippurilla ja basilikalla. Halutessasi ripsauta hieman suolaa. Päälle juustoraastetta ja eikun uuniin. Paista 200 asteisessa uunissa 30- 40 min.
Maistui hyvältä vielä seuraavana päivänäkin lämmitettynä. Eilen meillä oli pitkästä aikaan jälkkäriäkin ja sen ohjetta pukkaa sitten seuraavaksi.
Ohje on sovellettu muutamasta netistä löytämästäni ohjeesta ja osa aineksista on ihan omasta päästä. Törkeen hyvää tuli! Vaikka itse sanonkin.
Kesäkurpitsapaistos
1 kesäkurpitsa
2 tomaattia
2 valkosipulinkynttä
2 pientä sipulia
1 purkki tonnikalaa vedessä
fetajuustoa
oliiveja
mustapippuria ja basilikaa
päälle juustoraastetta
Leikkaa kaikki kasvikset viipaleiksi ja lado ainekset vuoronperään voideltuun uunivuokaan. Mausta mustapippurilla ja basilikalla. Halutessasi ripsauta hieman suolaa. Päälle juustoraastetta ja eikun uuniin. Paista 200 asteisessa uunissa 30- 40 min.
Maistui hyvältä vielä seuraavana päivänäkin lämmitettynä. Eilen meillä oli pitkästä aikaan jälkkäriäkin ja sen ohjetta pukkaa sitten seuraavaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Thanks for your lovely comment!