maanantai 25. elokuuta 2014

Kesäkurpitsapaistos

Pitkästä aikaan jaan teidän kanssa ruokaohjeen. Sain äidiltä pari tosi isoa kesäkurpitsaa.  Yhden puolikkaan söin ihan vaan siltänään pannulla valkosipulin kanssa paistettuna, mutta tällä kertaa tein kurpitsasta paistoksen.
Ohje on sovellettu muutamasta netistä löytämästäni ohjeesta ja osa aineksista on ihan omasta päästä. Törkeen hyvää tuli! Vaikka itse sanonkin.



                                                          Kesäkurpitsapaistos

                             1 kesäkurpitsa
                                                               2 tomaattia
                                                               2  valkosipulinkynttä
                                                               2 pientä sipulia
                                                               1 purkki tonnikalaa vedessä
                                                                   fetajuustoa 
                                                                    oliiveja
                                                                mustapippuria ja basilikaa
                                                                     päälle juustoraastetta

Leikkaa kaikki kasvikset viipaleiksi ja lado ainekset vuoronperään voideltuun uunivuokaan. Mausta mustapippurilla ja basilikalla. Halutessasi ripsauta hieman suolaa. Päälle juustoraastetta ja eikun uuniin. Paista 200 asteisessa uunissa 30- 40 min.

Maistui hyvältä vielä seuraavana päivänäkin lämmitettynä. Eilen meillä oli pitkästä aikaan jälkkäriäkin ja sen ohjetta pukkaa sitten seuraavaksi.


                                                                           



  


                           




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails