torstai 9. heinäkuuta 2015

Sofianna hotelli Pafoksella


 Lähdettiin viime viikon tiistaina Helsingistä Pafokselle koko perheen voimin. Fiilikset lähteä oli tosi korkealla, koska me kaikkihan tiedämme millainen tämä Suomen kesäsää on tänä vuonna ollut. Pafoksella lämmintä riittikin mukavasti. Lämpötila taisi olla viikon aikana joka päivä hieman kolmenkymmen asteen molemmin puolin. Toissa päivänä palasimme takaisin sateiseen ja kylmään Suomeen. Jos olisi ylimääräinen tuhat lappunen takataskussa niin ottaisin kyllä heti uuden lennon jonnekkin lämpöiseen, sen verran kyllästyttää nämä kelit. Lomastani on kohta kulunut puolet ja pelkäämpä pahoin, että tuo Kyproksen viikko tulee olemaan ainut aurinkoinen lomaviikko...


Mutta sitten muutama sananen meidän hotellista. Hotellinamme toimi Aurinkomatkojen hotelli Sofianna. Sofianna valkautui meidän hotelliksemme sekä hyvän sijainnin, että edullisen hinnan vuoksi.



 Hotellilta olikin lyhyt kävelymatka melkein joka paikkaan. Mm. kauppakeskus Kings Mall sijaitsi muutaman minuutin matkan päässä, samoin satama. Hyvälle hiekkarannalle oli noin 10 kilometrin matka, mutta sinnekkin oli kätevä kulkea bussilla.



Meillä oli hotellissa kahden makuuhuoneen huoneisto. Huone oli hieman vanha ja kulutunut, mutta pohjaratkaisu oli meidän perheelle oikein toimiva. Jokaisessa kolmessa huoneessa oli myös oma ilmastointilaite, joka oli isoa plussaa. Parvekkeemme oli aivan valtaisa! Paremminkin olisi voinut puhua kattoterassista!



Hotellin uima-allas alue oli minusta siisti ja oikein mukavankokoinen. Altaita ja suihkujuttuja oli useampia.






                     Hotellissa oli myös ihan suht mukavasti varusteltu kuntosali/kuntoiluhuone.


                                   Allasalueella oli myös mahdollista pelata pingistä ja biljardia.





                                             Kaikenkaikkiaan olimme ihan tyytyväisiä hotelliin.


                                                                        


1 kommentti:

  1. Varmasti mukava reissu ja sait edes vähän nauttia lämmöstä.Täällä suomessa ei montaa lämmintä päivää ole viel näkynyt

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails