sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Uusi perheenjäsen ja muita kuuulumisia ♥

Arki on ollut yhtä hässääkkää viime aikoina eikä aika ole oikein antanut myöten blogipäivitysten tekemiselle. Tekemisiäni päivittelen kuitenkin päivittäin Instan puolelle, joten ajattelin taas jakaa kuvakoosteen sinne julkaisemistani kuvista tänne blogin puolellekkin.

Tallinnasta löytämäni raitamekko on noussut yhdeksi lempparivaatteekseni. Ebaystä ostettu raitakello mätsää siihen kuin nenä päähän.Elokuussa saatiin vihdoinkin nauttia lämpöisistä ilmoista. Harmi vaan, että kesälomat olivat jo siinä vaiheessa taakse jäänyttä elämään joten alkukesästä GT: stä ostamani farkkushortseille ei tullut montakaan käyttökertaa. No, ehkä ensi kesänä sitten!


Tunnustauduin julkisesti huulirasva riippuvaiseksi. Huulirasvoja onkin kertynyt tähän taloon aika kasat. Kuvasta puuttuvat vielä kaikki Babylips huulirasvat ja perus Labellot  ;)Ruokavaliota olen yrittänyt pitää kevyenä, mutta edelleen viikonloppuisin hieman lipsuu... Aloitin käymään uudella kuntosalilla ja uusin ohjein. Joka käyntikerran jälkeen ovat lihakset olleet perskuleen kipeät. Eli nyt menee ainakin  hyvin treenit perille ;)

                                    

Tuorepuuroista uusin testaukseni  on ananastuorepuuro. Puuro koostui jotakuinkin näistä aineksista:
1 dl maustamatonta jogurttia, 1 dl mantelimaitoa, 2 rkl chian siemeniä, 1 dl kaurahiutaleita. Säilykeanasta jokunen pala ja tilkka ananaksen lientä makeutta ja makua antamaan.                                         Kartutin kello kokoelmaani valko-kultaisella kaunokaisella.Maisteltiin tyttären kanssa "omppuhamppareita". Omena siivuiksi, väliin maapähkinävoita ja mysliä. Niin namia!Joku aika sitten kirjoittelin tänne blogin puolelle lempparialkkareistani, elikkäpä Calvin Kleinin stringeistä. Näitä oli aivan pakottava tarve saada lisää. Nyt näitä löytyy minulta kolmessa erivärissä; mustana kaksin kappalein, valkoisena ja harmaina.Syksy on mustikoiden kulta-aikaa. Kiitos äipälle, että pitää tyttären marjoissa ;) Näitä on popsittu niin aamu- kuin iltapalallakin.
Uusin kirjailija tuttavuus on Lisa Jewell. Hänen kirjoittamiaan kirjoja pitää kyllä käydä hamstraamassa kirjastosta lisää. Ihanaa romanttista hömppää.Kiireisen arkielämän vuoksi myös kynsissä on ollut viime aikoina ainoastaan pikaisia lakkauksia. Jospa tänään vaikka olisi taas pitkästä aikaan aikaa näpertää jotain kivaa kynsiin.Voss vesipullot ovat minulla kovassa käytössä ja aina löytyy käsilaukusta vähintään yksi vesipullo.  Tykkään että lasipullot on jotenkin helpompi pitää puhtaaana kuin muoviset
Eilen meille muutti uusi perheen jäsen! Heppu . Heppu on venäjänkääpiöhamsteri eli talvikko. Aika vinkeä pikku kaveri ;) Hänen touhujaan ollaan ihmetelty tämä viikonloppu. Juoksupyörä tuntuu olevan hamsulle erityisen mieleinen ja tuo kuvassa näkyvä mökki.                   Muksaa sunnuntaita toivotellen, 


                                                                              Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails