torstai 24. marraskuuta 2016

Crunchers

Viime aikoina blogiini on tupsahdellut lähinnä smoothie ja muiden terveellisten herkkujen ohjeita, mutta kyllä meikäkin aina välillä herkuttelee ja ihan hyvällä omalla tunnolla! Pimeän illan iloksi ja ihan penkin alle menneen päivän lohdutukseksi teki mieli jotain makeaa. Päätin testata hittiresepti Cruncherseja. Ihanan rapea, suolaisen makea, juuri niin kuin ohjekkin lupaa.                              Crunchers

                   27 kappaletta voileipäkeksejä
                   3 dl vispikermaa
                   3 dl fariinisokeria
       
                             kuorrutus:

                    100g tummaa suklaata 
                    100 g maapähkinävoita,peanut butter crunchy 

                              Pinnalle:
                 
                     50 g suolapähkinöitä
1.Vuoraa 20x20 cm vuoka foliolla. Asettele 9 voileipäkeksiä neliöksi folion päälle.Nosta folio reunoiksi keksien ympärille.
2. Valmista kinuski. Sekoita vispikerma ja fariinisokeri kattilassa ja keitä koko ajan sekoittaen n. 10 min kunnes seos hieman sakenee. Tee karamellikoe: tiputa pisara kinuskia kylmään veteen. Kinuski on sopivaa kun pisara jähmettyy vedessä.
3. Levitä puolet kuumasta kinuskista keksikerroksen päälle. Asettele päälle toinen kerros keksejä ja kaada loppu kinuski niiden päälle. Asettele pinnalle loput keksit. 
4. Valmista kuorrutus. Sulata suklaa ja sekoita joukkoon maapähkinävoi. Levitä kuorrutus keksien päälle ja koristele rouhituilla suolapähkinöillä. Anna jähmettyä jääkaapissa 1-2 tuntia. Leikkaa annospaloiksi.


 Nämä ovat sen verran makeita paloja, että pieni pala riittää ja makean nälkä on taltutettu pitkäksi aikaan.


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails