torstai 22. lokakuuta 2009

Pikapostaus

Elloksen takkipaketti siis saapui. Kolme takkia kaikenkaikkiaan tilasin. Kaksi tuli, ja yksi jäi jälkitoimitukseen. Harmikseni toinen saapuneista takeista oli liian pieni ja jouduin laittamaan sen takaisin. Tilasin kyllä heti tilalle numeroa isomman, saas nyt sitten nähdä miten se istuu päälle.

Tämä ruutu vai mikälie kuviotakki osoittautui ihan hintansa veroiseksi. Ei mikään unelmien täyttymys, mutta eikohän tätä tule hintansa edestä käytettyä. Hintaa oli siis vaan 30 euroa :)

Vaihdoin sen kangasvyön tilalle tollaisen mustan nahkavyön. Ei ehkä paras mahdollinen vaihtoehto, mutta minusta ainakin tuo ihan kivasti ilmettä.

Sitten ajattelin postata teille ekan mini kempparipostaukseni. Olen ihastunut näihin TreSemmè tuotteisiin. Eteenkin tuo styling spray on minusta lähes kampaamotuotteiden veroinen. Kätsy suoristamiseen, kun ei tartu suoristusrautaan kiinni. Ärsyttää sellaiset lämpösuojatuotteet, jotka tarttuu sellaisena töhnänä rautaan kiinni.

Ja sit vielä uusi tuttavuus Oriflamen maxi lipgloss, sävy pearly nude. Tämä on kiva kun tätä voi sipaista pikaisesti vaikka ilman peiliäkin, tässä kun ei ole väriä vaan se pelkkä kiilto.


2 kommenttia:

  1. Juup...kyllä kehtaa, ilkiää ja uskaltaa...Hannalla on selvästi pelisilmää pukeutumisen saloihin ja kauniisiin "asioihin"!!

    Olen samaa mieltä Oriflamen huulikiillosta...sitä ilman ei tule toimeen...toinen huulikiilto joka painii samassa sarjassa on DiorKiss...nam=)!

    Tuota suoristusraudan lämpösuojainainetta siis täytyy testata...itselläni ollut ghd:n suihketta,mutta suosikkia en ole vielä löytänyt...joskopa se nyt löytyisi=)

    VastaaPoista
  2. Jee, eka lukija uskaltautunut kommentoimaan. Terkut kipalle :) En tiedä vetääkö noi TreSemme tuotteet ihan vertoja kampaamotuotteille, mutta ainakin hintansa veroisia on.

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails