keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Takkipähkäilyä

Hellou again!

Huomasin, että mun lemppari syksytakki, sellainen keinonahkainen musta oli rikkoitunut kainalosta. Laukun hihna ilmeisesti hangannut pinnan rikki :( Nyt iski sitten kiirus saada uusi takki. Onhan mulla tietysti sellaisia villakangas takkeja useampikin, mutta jotenkin ne nyt ei näytä ollenkaan sellaisilta joita haluaisin pitää. Tein sitten Ellokselta tosi pikaisen tilauksen.


Tilaukseen lähti tälläiset takit:


Nämä kaksi ekaa mustaa on ehkä ne, jotka on lähinnä sitä mitä mä tällä hetkellä haluaisin. Toi vika ruudullinen oli vaan niin edullinen, että ajattelin että sekin voisi olla kokeilemisen arvoinen.
Nyt sitten odottelen pakettia Ellokselta ja uuden mustan (tai ruskean nahkatakin )ostan kunhan sellainen täydellinen yksilö kohdalle sattuu.
Kävin tänään myös ostamassa uuden syksyisen kynsilakan. Ostin tälläisen Nivean lakan. Tosin eri sävyisenä kuin tässä viereiseeä kuvan pullossa. Ostin sävyä nro: 97 . Berry Gloss. Taitaa olla tossa alemassa kuvassa toi toinen lakka oikealta. Pullossa sävy ainakin vaikuttaa oikein herkulliselta.
Ehkä myöhemmin vielä esittelen miltä näyttää kynsissä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails