maanantai 13. joulukuuta 2010

Moderni kuusi

 Osa joulukoristelaatikosta löytyneistä tähdistä pääsi koristamaan valaisinta, jonka olin jo raivannut pois, jotta joulukoristeet mahtuisivat paremmin esille. Kaivelin valaisimen kuitenkin takaisin esille ja ripustelin sen "oksille" hopeatähtiä. Valaisimesta tulikin tälläinen neulasia tipputtamaton moderni kuusi.


Valaisin toimittaa joulukuusen virkaa ainakin siihen saakka, kunnes oikea aito kuusi kannetaan jouluaattoaamuna olohuoneeseen.Aika "härpäke", mutta jotenkin tykkään.
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!


5 kommenttia:

 1. Heippa Hanna! Kovasti kiinnostaisi tuo taustalla näkyvä musta tapetti. Muistatko tapetin merkkiä / liikettä mistä olette sen ostaneet? Ollaan jo ikuisuus etsitty vastaavaa tapettia eteiseen, mutta ei oikein mikään miellytä. Vaikeeta hommaa, kun niitä tapettikirjojakin on aina miljoona. Huoh!
  Hauskaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. ihania joulukoristeita sulla näkyi tuolla aiemmin! varsinkin ne lasikuuset tosi kauniita!

  mun mielestä se home sweet home -teksti on paljon paremman näköinen pätkittynä ku yhtenä pötkönä :). mulla on sama teksti ja mäki pätkäsin sen sillon kolmeen osaan ja asettelin itteäni miellyttävällä tavalla :)

  ja mäki tykkään teidän modernista joulukuusesta!! :) tosi kiva!

  VastaaPoista
 3. Mussu: Tapetti on Cello tapettien Respekt.
  Tästä linkistä löytyy kuva: http://www.cello-info.com/products_browse_new.asp?pagenum=7&group=6&subgroup=&subsub=&style=MO&product=14419#ank14419

  Täältä kuvaa makkaristamme jossa näkyy tapetti isommalla aluella: http://hanna-powderroom.blogspot.com/2009/11/my-bedroom.html

  S: Onko sinulla jossain blogissasi kuvaa tarrasta? Pitääpä tulla kurkistelemaan :)

  VastaaPoista
 4. on jossain postauksessa, en muista kyllä yhtään missä :/. loka-marraskuun jutuissa ehkä, laitoin sen aulaan et siellä pitäis näkyä..

  VastaaPoista
 5. heti muistuki mieleen eli täältä näät:

  http://allyouneediswhite.blogspot.com/2010/10/sunnuntai-illasta.html

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails