keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Kevytkenkäinen kummitus

Vapaapäivät alkavat olla ohitse ja huomenna pitäisi taas raahustaa töihin. Olisihan tuota lomaa voinut kevyesti jatkaa toisenkin viikon putkeen. Lomalla sain luettua Kinsellan kirjan Kevytkenkäinen kummitus loppuun. Alkuun hieman epäröin kirjan sisältöä, kummitustarinat kun ei ole oikein koskaan olleet se minun juttuni. Kirja oli kuitenkin taattua Kinsellan laatua ja Chick litiä parhaimmillaan!


"Huumorilla pippuroitu tarina osuu suoraan sydämeen!

Lara Lingtonilla on aina ollut vilkas mielikuvitus, mutta nyt se vetää hurjia ylikierroksia. Yhtäkkiä hän saa seurakseen isotäti-Sadien riehakkaan haamun, jonka mielestä sukulaistyttö viettää todella tylsää elämää. Juhlia, miehiä, samppanjaa! vaatii kummitus charleston-ajalta ja pyytää Laraa täyttämään viimeisen toiveensa.

Kaulakoru, jota ilman Sadie ei voi asettua haudan lepoon, on kadonnut, ja Laran pitäisi etsiä se. Laralla vain on ihan tarpeeksi muutakin puuhaa. Tyttöparan paras ystävä on häipynyt Goalle ja jättänyt hänet yksin hoitamaan heidän huteraa yritystään. Ja kaiken lisäksi poikaystävä on juuri kävellyt ulos hänen elämästään!

Sadien puskemana Lara kuitenkin ryhtyy salapoliisiksi, ja kaulakorua jäljittäessään hän kohtaa paitsi uuden ihanan miehen myös joutuu punastuttavan noloihin tilanteisiin.

Kevytkenkäinen kummitusKinsella, Sophie”Sophie Kinsella kirjoittaa pistämättömän humoristisesti (...). Kirja antaa, mitä lupaa: hilpeää viihdettä.”

(teksti)1 kommentti:

  1. Kinsellat on huippuja. Niin kevyttä lukemista ja kirjat tulee yleensä luettua hetkessä. Nyt pitäis lukea se uusin himoshoppaaja. :)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails