torstai 2. joulukuuta 2010

What to wear?

Lauantaina olisi tarkoitus viettää ystävien kesken pieni muotoista pikkujoulua. Minulla on täällä armoton vaatteen valkaus episodi menossa.  Ostin eka kuvassa näkyvän paidan ihan näitä pikkujouluja  ajatellen. Ihastuin tämän väriin.Tein sen virheen, että aloin kuitenkin sovittelemaan kaapista vanhojakin vaatteita.  Tähän vaatteiden vatkaukseen ei pitäisi koskaan alkaa, pää tässä vaan menee sekaisin!  Jotenkin tämä vanha musta satiinipaitakin alkoi näyttää aika kivalta, ja eteenkin tuo kaulakoru!


Paidat ei  kyllä tuossa hengarissa roikkuessaan näytä oikein miltään. Ajatuksena olisi laittaa jompi kumpi paita mustien korkkareiden ja tiukkojen mustien housujen kanssa, mutta kumpi?!
Entäs sitten laukku?! Nämä kaksi ehdokasta valkkasin laukkukasasta. Musta ehdottomasti mustan paidan kanssa, mutta entä tuon toisen kanssa musta clutch vai tuo niitti? Itse olen kyllä kallistumassa tuohon mustaan Jimmy Choo clutchiin. Ja kääk sitten vielä korut, kynsilakat.... AUTTAKAA!


3 kommenttia:

 1. Ehdottomasti uusi röyhelötoppi ja samansävyinen niitti laukku.
  Hauskaa iltaa!

  VastaaPoista
 2. Tykkään tosi paljon tuosta ekasta paidasta!

  VastaaPoista
 3. Mä oisin halunnut silloin aikoinaan ton Jimmy Choo clutchin mutta se oli ehtinyt jo mennä :(, päädyin sitten siihen pinkkiin.

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails