sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Pencil skirt

Uudesta kynähameesta innostuneena surffailin netissä etsien inspiskuvia pukeutumiseen.
Kynähame on varsin monipuolinen,  ja  erilaisilla asusteilla voit helposti muuttaa asun tyyliä arkeen ja juhlaan sopivaksi.


Itselleni mielusin on musta kynähame, ehkä siksi että uskon hassuna mustan  hoikistavan ja musta on helppo yhdistellä kaikkien värien kanssa.
Tykkään, että kynähameen helman tulee ylettyä vähintään polven korkeudelle. Vaikka kynähame korostaakin muotoja, minusta hame sopii kurvikkaallekkin naiselle. Yläosaksi kannattaa ehkä silloin valita vaalea paita tai vaikka isot korvikset.


Mitä ylemmäksi asetat vyön hameen kanssa, sitä pidemmältä jalkasi näyttävät!


Omistatko Sinä kynähameen? Millaiseen yläosaan yhdistät hameen? Vyöllä vai ilman vyötä?
3 kommenttia:

 1. Mulla on ihan perus musta kynähame, yhdistelen sitä yseimmiten löysien vaaleiden paitojen kanssa, mutta joskus myös tuubitopin kanssa. Itse lyhyenä ihmisenä tykkään, että helma ulottuu vähän polvien yläpuolelle, muuten näyttää itse entistä lyhyemmältä. :)

  VastaaPoista
 2. Musta perus kynähame kuuluu kyllä vaatekaapin perusjuttuihin, sitä on helppo yhdistää paitiksiin ja toppeihin :)

  Nuo ylläolevat Hayden Panettieren , Eva Longorian ja Jessica Alban asut kolahtavat kyllä täysillä muhunkin :D

  VastaaPoista
 3. Hanilo: Luulen, että hameesta tulee yksi lemppareistani. Minäkin olen lyhyt, mutta pitkä hame tuntuu turvallisemmalta ;)

  Sofiina: Kynähame pitäisi kyllä löytyä joka naisen kaapista =) Olen käynyt ihastelemassa sinun asuja blogissasi, mutta jostain syystä en pääse jättämään kommenttia.

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails