perjantai 22. heinäkuuta 2011

Ei pyöräilyyn!

Oletteko kokeilleet pyöräillä kynähame päällä?! Jos ette ole, niin  voin kertoa ettei kannata ehkä kokeillakkaan. Testattu on, ja voi kertoa ettei ollut oikein toimiva yhdistelmä. Ainakaan tälläinen joustamaton hamonen. Oli melkoista akrobatiaa.  Ehjin nahoin ja ilman pikkari-esittelyä kuitenkin selvittiin. Mitäs siitä että piti istua kököttää polvet aivan yhdessä satulan etuosassa ja pienin väliajoin nousta seisomaan  ja kiskoa alas ylös kivunneita helmoja takaisin vesirajan alapuolelle.
Edellinen kynähame asuni ei saanut teiltä murskaavan negatiivista palautevyöryä aikaiseksi, joten uskallan laittaa kuvia toisestakin asusta. Jotenkin kyllä näyttää näissä kuvissa, että hame on kainaloissa asti, vyö vastaavasti liian alhaalla  ja lantio jäykkääkin jäykemmän näköinen...  Mutta puna-musta toimii minusta kivasti. Ja  asun kanssa ehdottomasti punaista Lancomen huulipunaa!

Sain ihanalta MissV:ltä tämän tunnustuksen. Kiitos paljon! Nyt onkin ollut huolta ja murhetta sen verran paljon, että tunnus tuli erittäin hyvään saumaan. Saman tunnustuksen sain jokunen aika sitten Minnjalta ja olen sen jo osaltani jakanut eteenpäin. 


Aurinkoista viikonloppua kaikille!
2 kommenttia:

  1. Hanna, sä oot paras! :D Mäkin olen ajanu pyörää kapea hame päällä. Tuloksena oli, että helma jäi kiinni jotenkin satulaan ja ajoin päin pensasaitaa, koska lähdin kiertämään taloa... Jota siis ei voinut kiertää... Puolustukseskeni voin kertoa, että olin kymmenen. :D

    Ja olet kyllä tunnustuksesi ansainnut. :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä kannatti tulla tsekkaan upea yhdistelmä:)!

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails